maandag 23 mei 2016

Weber to go

Specialistisch advies nodig? Vind weber bbq als je nu zoekt. Kies uit 2producten vanaf € 50. Met de Go -Anywhere van Weber heb je een ideale barbecue voor onderweg. Hij is vooral ideaal voor het reizen met de caravan.


Hij heeft een compact formaat, waardoor die weer simpel en eenvoudig op te bergen is in kleinere ruimtes.

Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Met meer dan 2recepten en geïllustreerde, stapsgewijze instructies onthult Weber ’s Klassiekers alle geheime krachten van jouw barbecue. Weber Go -Anywhere Gas: de barbecue die je overal mee naartoe neemt! Maar ook als je buitenshuis wil barbecueën, neem je deze BBQ eenvoudig overal mee naartoe. Reizen met het gevoel van thuis.


Als u dagenlang op weg bent ergens naartoe, brengt de Go -Anywhere draagbare houtskoolbarbecue een stukje thuis aan tafel, zelfs onderweg. Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

De houtskoolbarbecue beschikt over een stabiel frame met poten. Het verchroomde bovenrooster heeft een grilloppervlak van bij centimeter. Genoeg plek om voor personen te grillen. Bestel nu: Weber Go Anywhere. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit!


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. U bestelt een prachtige Go anywhere gasversie, uit het assortiment gas bbq. Deze houtskoolbarbecue combineert een laag gewicht met een groot grilloppervlak. Het verplaatsen kan heel makkelijk dankzij het met glasvezel versterkte Nylon handvat. Ook voor de klein behuisden, zoals deze BBQ-hel lijkt het een ideale barbecue om alles op te doen wat je op een grotere Weber zou willen doen.


This is a quick look at the Weber Go Anywhere Grill. I got this to use as a get up and go grill. It has not disappointed and is great for any occasion.


Met de Weber Go Anywhere Opbergtas neem je je barbecue overal mee naartoe. Met de draagriem hang je hem eenvoudig over je schouder of je hangt hem aan je fiets. De tas is gemaakt van vinyl en beschermt de barbecue tegen stof en krassen.


De vierkante Weber Barbecue Go -Anywhere zwart is een ideale houtskoolbarbecue om mee te nemen.

Het stabiele frame zorgt namelijk niet alleen voor een veilige plaatsing, maar kan ook worden opgeklapt als de barbecue verplaatst moet worden. De frame dient dan als dekselvergrendeling. Voor een leuke prijs heb ik dus een Weber Go Anywhere en die moest natuurlijk ook even getest worden. Al is het maar om een beetje uit te vinden hoe hij werkt.


Ook meteen maar een klein kolenstartertje van ecobrasa erbij gekocht, dat is wat makkelijker voor deze barbecue dan de grote van Weber. Deze compacte barbecues hebben een laag gewicht en handige opklapbare poten, zodat je ze overal mee naartoe neemt. Voor een veilige plaatsing heeft de Go -Anywhere een stabiel frame.


Met een druk op de knop steek je de barbecue aan. De poten kunnen bovendien ingeklapt worden om de barbecue makkelijk te transporteren. Het Grease Management System, voorkomt opflakkerende vlammen.


De barbecue heeft een stabiel frame met vier poten waardoor deze overal veilig gebruikt kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts