dinsdag 17 mei 2016

Paddock hekken

Datona heeft topkwaliteit paddockstands voor de beste prijs. Bij Datona vind je alles voor jouw werkplaats of garage. Achteraf betalen is ook mogelijk. Op meer dan 1producten.


Bestel nu snel bij Datona.

Op zoek naar een stevige werkbank? Bekijk het uitgebreide assortiment. Gratis bezorgd in heel Nederland. Alle tuinhekken vind je op beslist. Koop nú Hekken in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Growi heeft een mooi assortiment kwaliteits panels geschikt om een mobiele sterke afscheiding te maken voor bijvoorbeeld een box, paddock of longeercircel.

De panelhekken zijn zeer makkelijk en flexibel te bevestigen. Maar de paddock hekken worden ook veel gebruikt als vanghekken, vangkraal voor koeien en ander rundvee. Met de hekken drijft men het vee eenvoudig bij elkaar om deze te behandelen.


Cavalo biedt u een compleet assortiment hekken , panels, paddockmatten en voersystemen voor het maken van een mooie diervriendelijke paddock of uitloop voor uw paarden en ponies. Voor de paddockafscheiding maken wij veel gebruik van de zware vuurverzinkte GV- hekken van Growi. Een Patura kwaliteits product. Paddock hekken van Patura, paneel hekken met poort.


Stalen omheining voor de paddock. Onze gegalvaniseerd stalen GV hekken zijn gemaakt uit mm dikke buizen en worden gemonteerd tussen sterke staanders uit buis of koker. De aanleg van een paddock is in grote lijnen gelijkwaardig aan een rijbodem. De bodem van een paddock bestaat eveneens uit een goede onderlaag en toplaag. Het grootste verschil ten opzichte van de rijbodem is de stabiliteit van de toplaag.


Daar waar een rijbodem goed stabiel dient te zijn, is dit voor een paddock minder belangrijk. Altijd goede service en advies. Kies uit 3producten vanaf € 299.

Voor de bouw van mobiele opvanginstallaties voor paarden en pony's. De paddock panelen van Patura hebben liggers gedraai hierdoor kunnen de hekken veel meer zijdelings druk hebben. Voor een permanente opstelling kan de grondpen worden vervangen door een betonnen voet van cm. Om extra druk van binnenuit op te kunnen vangen zijn er stalen strips die als schoor fungeren.


Deze handige miniatuur hekken zijn afkomstig van het kwaliteitsmerk Bruder. Tevens houd je de dieren netjes bij elkaar. De hekken zijn noodzakelijk voor het spelen op de boerderij.


Het hek is voorzien van een sluitbaren opening en aan de hekken zit een voederbak en drinkbak. Voor tracks ga je ook heel veel hekken moeten zetten. Kost geld en moeite, want idd zonder schrikdraad gaat zelfs het beste hek niet lang mee.


Hekwereld is uw hekwerk specialist in de regio. Verder zijn wij gespecialiseerd in sier hekwerk, lampen, sierpoorten, industriepoort, industrie hekwerk, rustiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts