woensdag 25 mei 2016

Muizen levend vangen

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense muizenval. Specialistisch advies nodig? Compleet assortiment producten om overlast van muizen op uw bedrijf te voorkomen.


Effectieve bestrijding van muizen. U hoeft niet altijd de muis te doden om er vanaf te komen.

Wij bieden diverse oplossingen aan om muizen te vangen. Van degelijke kunststof kantelvallen tot stevige draadkooien en vallen die meerdere muizen in een setting kunnen vangen. Door het gewicht van de muis kantelt de val, zodat de muis er niet meer uit kan. De gevangen muizen hoef je niet aan te raken. In het begin had ik nog de hoop dat het om enkele muis ging, maar die hoop ging al snel verloren.


Ik heb ondertussen al enkele muizen kunnen vangen met een muizenkooitje en deze muizen op ongeveer kilometer afstand van de woning weer vrijgelaten. Doe dit niet dicht bij de vangplaats want op een afstand van 5meter kan de muis zijn eventuele nest weer terugvinden en zo weer binnen komen.

Daar kunnen muizen niet bij om een muizennest in te maken. Andere plaatsen waar een muizennest kan zitten, maar waar je ze niet kunt zien, zijn boven je plafon in de spouwmuur, achter een wand en achter keukenkastjes. Een muis vangen met de beste muizenval.


Heb je last van een muizennest in huis dan kun je een muis vangen met de beste muizenval. Gif gebruiken is een mogelijkheid. Ook kunt u proberen de muis te vangen , dood of levend.


Waarmee lokt u dit ongedierte het best? Met een muizenval bijvoorbeeld. Chocolade kan, de aloude kaasblokjes ook, maar het beste werkt nog pindakaas. Muis in huis levend vangen.


Heeft u overlast van muizen en wilt u deze toch weer uitzetten in de natuur. Dan kunt u gebruik maken van ons assortiment diervriendelijke muizenvallen. Met deze vallen kunt u gemakkelijk die ene muis die per ongeluk bij u binnen is gekomen weer vangen. Zodra de muizen in de gaten kruipen valt er een klepje (geruisloos) achter ze dicht waardoor ze alleen nog maar vooruit kunnen lopen.


Eenmaal binnen kunnen ze niet meer terug en gaat de buiten opening weer open. Op deze manier kunt u tot wel muizen levend per keer vangen.

Door het doorzichtige venster kunt u zien hoeveel muizen er in zitten. Je vangt ze levend om ze daarna op een afstand weer uit te zetten. Of je vangt de muizen in een klem om ze daarna weg te gooien.


Wanneer je muizen levend wilt vangen gebruik dan een grotere diervriendelijke muizenval zoals hieronder in het filmpje waar er meerdere in kunnen. Humane levend vangende muizen val. Eenmaal gevangen kunt u de muizen weer los laten zonder ze aan te hoeven raken. Eenvoudig opnieuw te gebruiken, door de levend vangende manier is schoonmaken bijna niet nodig.


De muizenval kan veilig worden gebruikt in de buurt van kinderen en huisdieren. Vergelijk voor de laagste prijs. Deze manier van muizen vangen is puur dierenmishandeling. Muizen vangen met lijmvallen. Ze raken vaak zo in paniek dat ze hun eigen poten doorknagen om vrij te komen, wat ze overigens niet gaat lukken.


Ze sterven op een zeer dieronvriendelijke manier. Deze muizenval is makkelijk te gebruiken en zeer doeltreffend om muizen levend te vangen. Deze transparante inloopval vangt één muis per keer en is ook geschikt.


Diervriendelijke muizenval voor het gemakkelijk levend vangen en opnieuw uitzetten van muizen. Deze val hangt muizen zonder ze letsel toe te brengen. Breng zelf wat lokaas aan in de val om de muis te vangen. Ook is het belangrijk om te weten om hoeveel muizen het gaat.


Zijn er meerdere muizen aanwezig? Dan moet je meerdere diervriendelijke muizenvallen hebben. Er zijn grofweg twee diervriendelijke muizenvallen te koop waarmee jij de beestjes kunt vangen. Gaat het slechts om één of een paar muizen ? Dan volstaat een val waar één muis in kan.


Afdeling Dierplagen levert zowel producten om muizen diervriendelijk te vangen of te weren, evenals muizengif, muizenvallen en lijmplanken waarmee een plaag snel en doeltreffend kan worden aangepakt. Draadkistval met ingangen voor het diervriendelijk en levend vangen van muizen. Na een geslaagde vangst kunt u eenvoudig de muis buiten vrijlaten. Ook verkrijgbaar met ingang.


Bewaar om te voorkomen dat je muizen krijgt het voer van je huisdier in gesloten bakken, veeg eventuele kruimels en restjes van het voer op en verwijder het bakje wanneer je huisdier klaar is met eten. Denk eraan om goed te controleren hoe de muizen je huis binnen kunnen zijn gekomen. Deze meervoudige muizenval blijft muizen vangen. Een populaire bestrijdingsmethode onder de mensen is de vangkooi waarmee de muizen levend gevangen kunnen worden. Meestal wordt dan lokaas aan een pinnetje gebracht binnenin het kooitje.


Zodra de muis van het lokaas eet komt het pinnetje in beweging en wordt het klepje achter de muis geactiveerd en valt het dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts