donderdag 12 mei 2016

Beschermhoes tuinset karwei

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Dat is één hoes voor je complete tuinset. Voor alles een tuinsethoes. Als we het over tuinmeubelen hebben, dan bedoelen we niet alleen stoelen, tafels of banken. Er is veel meer op je terras dat je graag in goede staat houdt. Denk bijvoorbeeld aan je tuinkussens of je terrasverwarming.


Gelukkig heeft KARWEI voor al deze items een hoes op maat. Deze vierkante tuinset hoes is geschikt voor een tuinset van een oppervlakte van 180x1cm. Met deze hoes zorg je ervoor dat je langer kunt genieten van jouw tuinset en minder onderhoud hoeft te verrichten. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Tuinmeubelhoezen zijn een must have voor je tuinmeubelen. Een beschermhoes beschermt je tuinmeubelen tegen vocht, weer en wind. Nagenoeg voor elk tuinmeubel is er een geschikte tuinmeubelhoes te vinden.


Door de hoeveelheid aan verschillende maten zit er altijd wel een passende beschermhoes voor je bij. Datzelfde geldt voor alles dat je eventueel nodig hebt bij je tuinmeubelen, zoals kussens en hoezen. Een groot deel van ons KARWEI -tuinmeubilair bewonder je in het echt in onze bouwmarkten.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het sterke materiaal zorgt dat jouw meubilair beschermd is tegen regen, vorst en wind. Deze tuinmeubelhoes van Nature beschermt uw tuinset tegen. Aan de hoeken van de beschermhoes zit een elastieken band waardoor de hoes goed strak blijft zitten.


Beste aanbieding beschermhoes. De beschermhoezen zijn er in verschillende formaten en vormen. Zo vind je hier een kussentas voor de loungeset, maar ook plastic beschermhoezen om de volledige loungeset af te dekken. Wanneer jij jouw beschermhoezen voor 23:uur bestel heb je ze morgen al in huis! Ben je overdag niet thuis?


Je kunt je bestelling ook bij een DHL parcelshop ophalen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Verleng de levensduur van je tuinmeubelen met een beschermhoes. Regen, hagel, sneeuw, ijzel en stof… ze kunnen allemaal je tuinmeubelen beschadigen.


Dat wil je natuurlijk voorkomen! Wij helpen je graag om de levensduur van je loungeset, statafel of parasol te verlengen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Laat je niet misleiden door het woorden als waterdicht en waterproof welke door de fabrikant gebruikt worden. Deze hoes is gemaakt van geweven polypropeen en is geschikt voor een tuinset van 1x 1x centimeter.


Zo hebben wij naast een beschermhoes voor een ronde tuinset ook beschermhoezen in vierkant, rechthoekig, ron ovaal en zelfs in L-vorm, als beschermhoes voor uw lounge hoekbank. Soepele en toch stevige 300D Ripstop Oxford polyester beschermhoes met een dubbele PU coating. De tuinset -, loungeset-, lounge-dining hoezen hebben ventilatiedriehoeken, waardoor u minder last heeft van condensvorming binnen de hoes.


Beschermhoes , die zeer weer- en waterbestendig is en schimmel – en vuilwerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts