vrijdag 20 mei 2016

Tuinslang rol

Kies zelf de gewenste lengte. Ruime keuze tuinartikelen online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De Gardena Roll -up m Automatic is een slanghaspel waarbij de meegeleverde tuinslang van meter automatisch oprolt wanneer je kort aan de slang trekt.


De slanghaspel heeft een geïntegreerde slanggeleider die ervoor zorgt dat de slang gelijkmatig om de haspel.

Gardena heeft losse tuinslangen in verschillende soorten en maten. Een losse Gardena tuinslang vind je misschien onhandig. Zo biedt Gardena voor ieder wat wils.


Wanneer er water in de tuinslang komt zet de tuinslang uit, zodra het water weer uit de tuinslang loopt zul je zien dat de tuinslang weer terug krimpt naar de oorspronkelijke grootte. Hierdoor is de tuinslang ook makkelijk op te ruimen omdat de slang niet veel ruimte in beslag neemt. Dankzij de meter lange tuinslang komt hij bij elke plant!


De tuinslang is eenvoudig aan te sluiten op de standaard kranen.

Kortom dit is een tuinslang die u moet hebben meter lang en deze tuinslang in op bijna. Er zijn haspels met en zonder tuinslang , van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan. Het grootste voordeel wat een slanghaspel brengt is het gemak waarmee je het kan opbergen. Wil je een nieuwe tuinslang kopen?


De Gardena Roll -up m Automatic met Broes is een slanghapsel waarbij de meegeleverde tuinslang van meter automatisch oprolt wanneer je kort aan de slang trekt. Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel. Geen zin in geklooi met een losse tuinslang die steeds in de knoop zit? Dan is een slanghaspel een goede oplossing. Ga voor een tuinslang haspel die je aan de muur bevestigt, een compactere slangenhouder of een slangenwagen die je gemakkelijk verplaatst.


Specialistisch advies nodig? Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Met de Gardena Comfort Roll -up Automatic ben je van alle gemakken voor een tuinslang voorzien.


Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. Met deze automatische tuinslangoproller is het.


Voor bevestiging aan de muur of verplaatsbaar met wietjes.

Ook voor in uw tuin hebben wij bij Nikoi online vijvercentrum meerdere producten voor scherpe prijzen. Beregening, tuinslang , haspels, pistolen en vele andere hulpstukken om je tuin te voorzien van water. Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje.


Ook alle claber aansluitstukken voor de. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang.


Op deze pagina’s hebben we alle tuinslangen , plus toebehoren, netjes voor je opgelijst. Vergelijk gerust en ontdek de diverse details, zodat je precies weet wat je nodig hebt. Vergeet ook geen kijkje te nemen bij onze andere toebehoren op vlak van bewatering, zoals besproeiing of vijverpompen en vijverbenodigdheden. Op zoek naar een tuinslanghaspel? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan tuinslanghaspels.


Bekijk hier ons online aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts