vrijdag 20 mei 2016

Heggenschaar stihl benzine

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Specialistisch advies nodig? Duitse kwaliteit voor de laagste prijs. Voor uur bestel morgen in huis!


Heggenschaar stihl benzine

Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen. Met een STIHL benzine heggenschaar kan je struiken, heesters en andere heggen heel precies snoeien, maar ook struikgewas uitdunnen door het naar je smaak te verfijnen. Voor bijzonder precies werk, in je tuin of in landschappen gebruik je best zowel een heggenschaar als een heggenschaar op steel. Zowel de heggenscharen als de heggenscharen op steel van STIHL zijn beschikbaar met drie verschillende soorten aandrijvingen. Benzine heggenscharen worden o. Basismodel benzine heggenschaar voor het onderhoud van bosjes en privétuinen.


STIHL antivibratiesysteem, STIHL ElastoStart, longlife-luchtfiltersysteem, 2-MIX-motor, enkelzijdig geslepen messen, bescherming tegen snijwonden. Een heggenschaar met een benzinemotor heeft genoeg power om eenvoudig de middelgrote tot grote heggen te snoeien. Stihl heggenschaar of heggensnoeier. Door de grote meslengte kun je lekker snel en krachtig werken. De mes afstand van een benzine heggenschaar ligt gemiddeld ook hoger als je het vergelijkt met een elektrische- of accu heggenschaar.


Heggenschaar stihl benzine

Dit kun je met een hand heggenschaar doen, maar het gaat veel sneller met een heggenschaar op stroom, benzine of accu. Welkoop verkoopt machines van STIHL en Stiga. Voor hagen rondom het huis kun je een elektrische heggenschaar gebruiken. Ben je verder van huis dan is een machine op benzine of accu veel handiger. Er zijn namelijk STIHL promoties op een heleboel machines, van kettingzagen over heggenscharen tot bladblazers.


Geniet van de STIHL acties! Ruim assortiment Heggenscharen voor de beste prijzen op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. De krachtige STIHL benzine heggenscharen zijn ideale helpers op grote oppervlakken en in het park- en landschapsonderhoud.


Heggenschaar stihl benzine

De snoerloze machines garanderen een onbeperkte bewegingsvrijheid en zijn door hun hoge vermogenreserves uitermate geschikt voor het snoeien van verhoute heggen. De bijbehorende accus zijn van de lithium ion Pro serie. Of u op zoek bent naar een benzineheggenschaar, elektrische heggenschaar of accuheggenschaar, Jos Martens helpt u verder. Stok heggenschaar van stihl op benzine vergelijkbaar met hlhl1hl100k motor loopt alleen de messen bewegen niet.


Verder is het binnenwerk helemaal. Elektrische Heggenschaar Licht en stil. Tevens zijn ze eenvoudig in gebruik. Accuheggenscharen worden zowel door professionals als privegebruikers gebruikt.


Heggenschaar stihl benzine

Een heggenschaar met bezinemotor is erg handig, je pakt hem er snel bij, zonder gedoe met kabels en haspels en daarnaast heb je altijd ruim voldoende vermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts