donderdag 19 mei 2016

Aluminium poorten

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nú Poorten in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De mooiste en op maat gemaakte aluminium poorten en schuttingen bestel je bij Gardano.


Nederlandse productie, hoogwaardig design en maatwerk.

De aluminium poorten worden in een afzonderlijk atelier geassembleerd. Bij de constructie van aluminium poorten wordt niet gelast, alle profielen worden met roestvrije schroeven in elkaar gepast, zonder dat deze zichtbaar zijn. POORTLAND heeft exclusiviteit voor de Benelux van de gepatenteerde aluminium profielen. Al meer dan jaar produceert J vd Mortel hekwerken en poorten. Het laatste jaar zijn hier de aluminium poorten bij gekomen.


Het team van J vd Mortel heeft al meerdere malen bewezen dat ze ook in staat zijn om deze strakke poorten te monteren. Met een aluminium poort creëert u op een moderne manier veiligheid en geborgenheid op uw erf. Voor iedereen kunnen wij de perfecte poort produceren.

Ook kunt u zelf de palen en pilaren bij uw poort kiezen. Een aluminium is niet te combineren met. Modellen aluminium poorten. Als u kiest voor een aluminium poort , dan zijn er diverse mogelijkheden voor het model van uw poort. De Poortexpert heeft tien modellen voor u geselecteerd.


Bekijk welke stijl bij uw smaak en woning past, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw nieuwe aluminium poort. In tegenstelling tot stalen poorten waar de hoeken een radius hebben. Aangezien het sterke poorten zijn, kun je er grote overbruggingen mee maken en is automatiseren geen probleem. Zo kun je met een aluminium schuifpoort een oprit of inrit effectief beveiligen.


De lichtgewicht aluminium poorten hebben een zeer moderne uitstraling en zijn volledig onderhoudsvrij. Deze poorten zijn uitermate geschikt in combinatie met dubbelstaafmat hekwerken. De voordelen van aluminium poorten : Lichtgewicht, Moderne uitstraling, Onderhoudsvrij, Volledig te automatiseren, Leverbaar in alle maten en in alle RAL kleuren.


Foto’s van onze aluminium tuinpoorten zijn geinventariseerd per model. Elk model tuinpoort kan worden uitgevoerd als enkele of dubbele draaipoort alsook in schuifpoort. Handmatig of geautomatiseer voorzien van videofonie of toegangscontrole met klavier, alles is mogelijk afhankelijk van uw wensen en behoeften.


Onze aluminium poorten zijn beschikbaar tot een maximale opening van 8m. Ook bij de enkele draaipoorten in aluminium geldt dat de maximumopening 4m is.

Dit ongeacht de uitvoering, het uitzicht of de stijl! Stevig, veilig en betrouwbaar. Met deze kernwoorden kunnen onze aluminium poorten eenvoudig worden samengevat.


Blommaert is dé specialist in het afsluiten of afdekken van installaties. Hierbij horen ook poorten in aluminium. Deze worden volledig op maat gemaakt van uw project. De poort is daardoor eenvoudig bedienbaar.


Staal is daar in tegen wel heel gevoelig voor roest en gaat afbladderen. Automatisatie van de poorten. Door het lichte gewicht zijn de aluminium poorten. Aluminium weegt veel minder in vergelijking met staal.


Hier vindt u een aantal voorbeelden van aluminium poorten terug. Alle poorten zijn verkrijgbaar als. Bij Poortland kunt u terecht voor poorten en hekken in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Een stalen, houten of aluminium poort van Poortland. In ons atelier werken de door onszelf opgeleide vakmensen aan zowel moderne als klassieke poorten.


Welkom in de POORTEN , OPRIT EN TUINPOORTEN wereld! Onze ervaring stelt ons in staat u de beste kwaliteit garanderen en diverse ontwerpen aan te bieden. Reeds een tiental jaar actief als fabrikant van tuinpoorten en afsluitingen hebben wij ons jaar geleden op vraag van de markt uitsluitend toegelegd op de productie van aluminium poorten. Om ons gamma te vervolledigen beschikt LM Hekwerk ook over een mooie verzameling van elegante en corrosievrije poorten uit aluminium.


Op aarde is aluminium het best vertegenwoordigde metaal: van de aardkorst bestaat uit bauxiet. Alleen de elementen zuurstof en siliciumzand komen in grotere hoeveelheden voor. Onze jarenlange ervaring maakt van Custafer de specialist voor uw ijzeren of aluminium poort of hekwerk. Zowel onze standaardproducten als ons maatwerk beantwoorden aan strenge kwaliteitseisen tegen een scherpe prijs. Naast poorten produceert Custafer reeds enkele jaren op grote schaal aluminium carports, overkappingen en aanhangwagens.


Preza is het adres voor exclusieve maatwerk houten, aluminium en stalen draai- en schuifpoorten. Onze poorten in aluminium zijn het resultaat van jarenlange ervaring en een uniek eigen ontwerp. De draai- en schuifpoorten zijn geheel uit aluminium vervaardigd waardoor je onbeperkte afwerking kan kiezen en deze ook oerdegelijk en inbraakveilig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts