donderdag 5 mei 2016

Bouwpakket houten schuur

Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Voor een betaalbaar en op maat gemaakte bouwpakket voor uw houten schuur moet u bij Goedkopeschuur.

Wij hebben een ruim aanbod aan gemakkelijk te monteren schuren , tuinhuisjes en garages in blank vurenhout of geïmpregneerd hout. In onze webshop kunt u de maten van het door u gekozen model aanpassen. Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping, maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Wilt u een nieuwe houten schuur , houten garage of houten paardenstal (laten) bouwen?


Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas. Houten schuren zijn een must have voor al uw tuinopslag en een pareltje in uw tuin. Al onze schuren zijn standaard geïmpregneer waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen.

Huisman levert 1keer per jaar een compleet bouwpakket zodat u zelf een loods, hal, schuur of stal kunt bouwen. Voordelig geprijst en snel geleverd! Bij Houtbouw Holland heeft u keuze uit een groot aantal modellen kapschuren, die wij kunnen aanpassen aan uw wensen en ideeën.


De houten kapschuur kan gebruikt worden als kantoor, woonruimte of bijvoorbeeld carport. Klassieke houten schuur 15. U krijgt uw houten tuinschuur of garage geleverd als bouwpakket.


En u hoeft geen geschoolde timmerman te zijn om uw houten tuinschuur te bouwen. De montage is zeer eenvoudig en wij leveren u bovendien een heldere montagehandleiding. Mocht u er desondanks toch niet uitkomen, dan staan wij u graag bij met advies. Een kapschuur overkapping geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak).


Ruim assortiment goedkope houten schuur. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Bovendien kunt u kiezen voor een houten schuur bouwen in combinatie met een carport of houten overkapping. Ook zijn onze materialen bestand tegen alle weersomstandigheden.


Op maat gemaakte schuren bieden wij aan als een compleet houten bouwpakket.

In uw houten schuur kunt u alles opbergen wat niet direct in het zicht hoeft te staan. Op onze dikkere houtsoorten zit standaard jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw schuur. Als u dat op een manier wilt doen die niet alleen praktisch is, maar ook nog erg mooi, dan zijn onze houten schuren een goede oplossing.


Wij verkopen houten schuren , tuinbergingen en tuinhuisjes in alle soorten en maten. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken. De houten garage op maat bestellen is natuurlijk ook mogelijk.


De houten blokhut garages zijn van het type stapelbouw en worden als bouwpakket geleverd. Een houten garage van de blokhut. Meestal krijgt u eerdere een vergunning voor een houten garage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts