donderdag 16 juni 2016

Amstel barbecue

Specialistisch advies nodig? Kies uit 3producten vanaf € 210. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Win een Amstel Radler BBQ.


Deze week maak je in deelnemende supermarkten kans op een echte Amstel Radler BBQ.

Wil jij nog meer kans maken? Hoi Buren, Wij maken kans op een Amstel Buurt-BBQ omdat ik een Amstel actieproduct heb gekocht! Hoe meer buren er mee doen, hoe groter de kans dat wij binnenkort.


Wat Amstel betreft kan de zomer hoe dan ook nu echt beginnen. Want Amstel introduceert vandaag de perfecte mannengadget voor een mooie zomer: de Amstel Bar BQ. Dé manier om samen met vrienden ontspannen van een biertje en een barbecue te genieten.


De BAR BQ is, de naam zegt het al, een barbecue , met een bar en koelbox in één.

Laat als eerste een review achter “BBQ Pakket Amstel ” Reactie annuleren. U mag op bepaalde plekken barbecueën in Amsterdam. Bekijk het overzicht van alle parken in Amsterdam voor de huisregels per park. U moet zich altijd aan deze regels houden: Plaats de barbecue niet rechtstreeks op het gras.


Hou de barbecue alleen voor privégebruik. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Amstel BierBQ (nieuw) bbq of barbecue. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Amstel bierbq (nieuw) bbq of barbecue deze nieuwe houtskool bbq is te klein voor mij. De bbq is nog nooit gebruikt en zit nog in d. Bij Amstel brouwen we al 1jaar geweldig bier, in uiteenlopende varianten voor verschillende seizoenen en speciale gelegenheden. Lees hier alles over Amstel acties, reclames, bieren en over onze evenementen De Vrienden van Amstel LIVE!


Alle Amstel acties en campagnes op een rij! Vind hier Amstel Radler 0.

Biologische barbecue in de Verborgen Tuin. Onze outdoor chef geeft in de Verborgen Tuin de lekkerste barbecue workshop van Amsterdam. Een Bourgondisch festijn aan lange tafels in de oude boomgaard. Een heerlijke biologische barbecue met dag verse, gezonde producten.


We bereiden met onze gasten. Werkdag voor 1uur bestel is dezelfdedag verzonden. Miss Korea is het nieuwe All you can eat Koreaanse restaurant in de Pijp in Amsterdam. In een geweldige ambiance onbeperkt genieten van de beste Koreaanse BBQ en.


Amstel is vriendschap, waarbij belangrijk is met ‘wie’ men het drinkt. Brand is een merk voor liefhebbers, waarbij men let op ‘wat’ diegene drinkt. Wij gebruiken cookies onder meer zodat je ingelogd kunt blijven op de website en wij je sessie kunnen bewaren, maar ook om volledig anoniem het gebruik van onze. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel.


Barbecue in Ouderkerk aan de Amstel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts