woensdag 8 juni 2016

Banenzwemmen

De 12x kaart, 25x kaart, 50x kaart en het combijaarabonnement zijn één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. Gelrepas houders betalen € 1voor een 12x kaart met couponnummer en 35. Banenzwemmen is dan ideaal.


Tijdens het banenzwemmen bepaalt u zelf uw begin- en eindtijd. Ook het aantal banen of uw zwemtempo kiest u zelf.

Je voelt je gewichtloos in het water en kunt vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Het is daarom ook ideaal voor mensen met een blessure. Kom bij ons zwemmen en ervaar het zelf.


Verbeter je conditie en kom banen zwemmen in Amerena. Met aparte banen voor snelle borstcrawlers en 50-plussers. Aan uw conditie werken in de vroege ochten tussen de middag of na het avondeten?


Dat kan heel goed met banenzwemmen.

De Koploper heeft ruime openingstijden voor het banenzwemmen. Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen, buitensporten en de sporthallen.


In het wedstrijdbad van De Scheg (m.u.v. woensdag- en vrijdagavond) en het binnenbad van het Borgelerbad is een zogenaamde ZwemSnelWeg gecreëerd om snelle en minder snelle zwemmers de ruimte te geven. Zo is er voor iedereen een plek om op zijn of haar niveau invulling te geven aan het banenzwemmen. Elke dag is er gelegenheid om te komen zwemmen.


Wil je je slag en techniek verbeteren, dan kan dit via SwimPerfect. Deze cursus wordt gegeven van september tot en met april. Na afloop even het lichaam ontspannen in de stoomcabine.


Het banenzwemmen op de donderdag is van 12:tot 12:in plaats van tot 13:0 zoals voorheen. Wel heeft iedereen de mogelijkheid om voor 12:een aantal baantjes te zwemmen in het recreatieba zodat er wel een uur lang banen gezwommen kan. De weerstand van het water zorgt ervoor dat uw conditie verbetert en uw spierkracht toeneemt. Zwemmen voor de inspanning of ontspanning.


Werk in je eigen tempo aan je conditie en fitheid wanneer het jou uitkomt. Over het algemeen vindt het banenzwemmen plaats in het wedstrijdba waar er in elke baan op een ander niveau gezwommen kan worden.

Voor sommige doelgroepen hebben wij echter ook banenzwemmen in warm water (Combibad en Zorgbad). De aanwezige zweminstructeur kan advies geven over een verantwoorde wijze opbouwen van uw conditie. Van maandag tot en met zaterdag is het mogelijk om banen te komen zwemmen. Kijk hier voor de dagen en tijden. In Hin Harmelen kan je ook op andere tijden zwemmen met dezelfde meerbadenkaart.


Dit water heeft een temperatuur van graden. Door deze temperatuur is banenzwemmen warm water ook zeer geschikt voor ouderen en mensen met een blessure of beperking. Ook na werktijd is het mogelijk om even te komen zwemmen. Voor, na of tussen het banenzwemmen door kun je gratis gebruik maken van onze wellness faciliteiten.


Bij SportPlaza Mercator kunt u op meerdere tijdstippen in de week banenzwemmen. Borstcrawl is een zwemslag. Het Oostelijk Zwembad biedt veel activiteiten aan.


Van banenzwemmen tot zwemles, van zwemmen voor aanstaande moeders tot zwemles voor ouder en kind en van Seniorenfit tot diverse Aquasporten. Openingstijden en lestijden van het De Mirandabad. Kom naar Sportiom voor een compleet dagje uit!


Lekker baantjes zwemmen op je eigen tempo en op het moment dat het jou schikt. Iedere dag kun je bij Merwestein banen zwemmen. Het is ideaal om de dag ermee te beginnen, voordat u gaat werken.


Of u kunt na een lange dag werken uw hoofd leegmaken door het trekken van baantjes. Tegelijkertijd is banenzwemmen goed voor de conditie zonder dat u kans loopt op blessures, want in het water worden de spieren minder belast dan daarbuiten. Hou je wel van sporten in het water maar niet van het volgen van lessen? Bijna elke dag kun je op diverse tijden baantjes trekken in zwembaden De Grote Koppel of Valkenhuizen.


Het doelgroepenbad heeft een watertemperatuur van ° C. Kinderen moeten in het bezit zijn van een zwemdiploma. In verband met zwemlessen kan het doelgroepenbad van maandag, dinsdag en donderdag tussen 16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts