woensdag 15 juni 2016

Zelfbouwpakket tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Opzoek naar een mooie houten tuinhuis?


Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem gelijk! Een tuinkamer compleet naar uw smaak gemaakt.

Of is een tuinhuis monteren te veel voor u, en besteed u dit liever uit? Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Als je toe bent aan een nieuw tuinhuis of schuurtje dan heb je verschillende mogelijkheden om het aan te pakken.


Zelf bouwen: Je kan je blokhut of tuinhuis natuurlijk vanaf een bouwtekening of eigen ontwerp bouwen. De Blokhutspecialist is HET adres om uw tuinhuis , blokhut, houten garage, chalet of houten overkapping op maat te kopen. Zelf een tuinhuis bouwen lijkt een behoorlijke opgave, maar met duidelijke bouwplannen moet het lukken!


Wij hebben huisjes voor je op een rijtje gezet. STEL UW EIGEN BOUWPAKKET SAMEN.

Naast maatwerk leveren wij ook een ruim assortiment standaard bouwpakketten. Bouwpakketten die u naar wens zelf kunt samenstellen door. U heeft namelijk de keuze uit tuinhuizen en blokhutten in diverse modellen, stijlen en maten met grote kortingen. Zo kunt u kiezen voor een goedkope blokhut zonder luifel, een tuinhuis met een plat of schuin dak, een rond of een vijfhoekig model, en nog veel meer.


Dak: Opbouw van het dak en welke dakbedekking. Het bouwen begint met een goede voorbereiding. Toch zijn er hobbyisten die zich wagen aan het tuinhuizen bouwen, maar voor de meesten is een zelfbouw tuinhuis zetten een betere optie. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. U krijgt direct een bevestiging. Ik zou graag mijn blauwe regen verplaatsen.


Verleden jaar aan het tuinhuis geplant maar daar hij een stevige constructie nodig heeft en niet onder het dak van mijn tuinhuis mag groeien zou ik deze op een andere plaats willen zetten. Eiken bijgebouw op maat volgens de oude ambachtelijke technieken. Poolhouses, carports, overdekte terrassen of aanbouwen.


Voor iets grotere blokhutten op maat is een fundering noodzakelijk. Je hebt vast een heleboel spullen die je liever niet in huis zet, maar die wel beschut moeten staan tegen regen en wind.

In een tuinhuis krijgen ze allemaal een plekje. Blokhutten bestaan uit massieve houten balken en worden opgebouwd volgens de stapelmethode. Bij tuinhuizen werken we met een houten draagconstructie waarbij houten planchetten de muren vormen = paneelbouw of skeletbouw. Prefab blokhutten en kant-en-klare tuinhuizen zijn vaak enorme pakketten waarvan een beperkt aantal in een vrachtwagen passen. Tuinhuis paneelbouw of blokhut?


Daarom worden hiervoor altijd vaste bezorgkosten gereken € 9- in Nederland € 10- voor Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts