vrijdag 17 juni 2016

Verticale tuin binnen

Van tuinhout tot sierbestrating! Omdat verticale ruimte meestal toch nauwelijks wordt gebruikt, kost het aanleggen van je verticale tuin binnen je huis weinig ruimte, maar levert het wel een erg leuk resultaat op! De verticale tuin binnen is een ingenieus en duurzaam systeem voor groene verticale begroeiing. Het modulair systeem is eenvoudig in opbouw en vraagt, door het ingebouwde watergeefsysteem, weinig onderhoud.


Het systeem wordt in zijn geheel prefab aangeleverd.

Laat uw duurzame ambities zien, zorg voor een beter werklimaat binnen of maak u kantoor binnen nog mooier! Een verticale tuin of groene wand voor binnen. Verschillende Manieren Om Een Verticale Tuin Te Maken. Er zijn veel verschillende manieren om een verticale tuin zowel binnen als buiten te creëren. Duurzame verticale tuin voor binnen en buiten In een klein en intensief bewoond land als Nederlan waar groen veelal plaats moest maken voor beton, brengt een verticale tuin uitkomst.


De Verticale Tuinman stimuleert groen! Wij krijgen echter ook regelmatig de vraag hoe je zo een tuin zelf kan maken. De irrigatie die door de wand loopt is vermengd met vloeibare voeding.

Dit mengen gaat met een speciale pomp. Altijd al een verticale tuin willen hebben? Binnen zeven stappen heb jij die droomtuin. Eigenlijk is een verticale tuin natuurlijk net een gewone tuin , maar toch lenen bepaalde planten zich er beter voor dan andere.


Je kunt bijvoorbeeld heel goed aardbeien planten in de verticale tuin , die hangen toch wel. Ook zijn er verticale tuinen kant en klaar te koop die “eetbare wand” worden genoem optimaal gemaakt voor het verbouwen. Veel groenbeleving op een kleine oppervlakte is een groot voordeel van een verticale tuin. Met name voor mensen die in een stad wonen, op een flat of in een woning zonder tuin , kan een verticale tuin een mooie oplossing zijn. Bij een verticale tuin zijn planten verticaal de hoogte in geplant.


Hierdoor is een verticale tuin ruimtebesparend en dé oplossing voor bijvoorbeeld kleinere tuinen en balkons. Met een verticale tuin wordt het mogelijk om planten, bloemen of kruiden te plaatsen op een plek waar je dat normaal niet zo snel doet of kan doen. Op zoek naar een échte eyecatcher voor in je huis of op kantoor? Onze verticale tuinen met industriële look zijn uitermate geschikt voor zowel binnen - als buitenshuis, zodat jij altijd omgeven bent van een groene omgeving.


Verticale tuin binnen – ideeën Heb je buiten geen ruimte, dan moet hij maar binnen komen! Hier vind je praktische en creatieve ideeën om zelf een verticale tuin binnen aan te leggen. Misschien beschik je niet over een grote tuin , wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin een goede oplossing.

Je kunt ook de modulaire verticale tuin systemen gebruiken van Karoo en Mini Garden waar je meerdere planten in de verticale plantenbakken kunt plaatsen. De modules van deze merken zijn naadloos aan elkaar te koppelen zodat je een kleine of grote plantenwand kunt maken hoe jij het wilt hebben. Met deze merken kun je zelf een plantenwand binnen.


Het is daarom belangrijk dat het materiaal van je verticale moestuin hier tegen kan. Planten hebben water nodig. Zeker wanneer je binnen een verticale tuin gaat beginnen, wil je niet dat je muur of vloer vochtig wordt.


Kies daarom voor een tuinsysteem waar de planten in een kunststof bak zitten. Gebruik het in de keuken als verticale kruidentuin, als indrukwekkende green wall in de woonkamer of als verticale moestuin op het balkon. Voordelen Kan binnen en buiten gebruikt worden. Minigarden: een set van bakken die je op elkaar kunt stapelen zodat er een verticale tuin gecreëerd wordt.


Dit systeem is erg geschikt voor groenten en fruit. Wallflore: dit bedrijf verkoopt systemen om zowel binnen als buiten verticale tuinen te creëren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts