dinsdag 21 juni 2016

Aas om ratten te vangen

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Groot assortiment rattenvallen en klemmen om effectief ratten te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij.


Verken Vang vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken!

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te stellen en te wachten tot ze worden gepakt, toch?


Helaas gebeurt dit in praktijk niet zo snel en zeker niet zo effectief mogelijk. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende fouten bij het vangen van ratten. Zorg bij de bestrijding van bruine ratten voor eerste kwaliteit lokaas.


Gepelde haver wordt doorgaans door bruine ratten goed opgenomen.

Weliswaar hebben bruine ratten voorkeur voor verschillende soorten voedsel in verschillende levensfasen of seizoenen, in de praktijk is het niet noodzakelijk om te variëren met lokaas voor rattenbestrijding. In dit geval is het zeker van belang om voldoende rattenkisten te zetten voor het vangen van ratten. Laat ze er even aan wennen en er vertrouwen in krijgen. Zet ze daarna op scherp en laat de vallen de rest doen. Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen.


Er zijn verschillende materialen in de handel om ratten te vangen op een vriendelijke en een niet vriendelijke manier. In de meeste gevallen blijkt dat als u zelf gaat experimenteren dat u niet van de ratten afkomt, terwijl een gespecialiseerd rattenbestrijder dit wel lukt. Het bestrijden van ratten kost altijd geld. Het normale klapdeursysteem zodra een rat aan het aas komt.


Het valdeursysteem aan de andere kant van de kooi. Hierdoor is het mogelijk dat, zodra een rat gevangen is andere ratten er via de valdeur bij kunnen maar er niet meer uit. Francis blijft ondertussen in de eigen tuin op vinkenslag zitten om ratten te vangen. Enig opzoekingswerk op internet leerde me al dat je vooral aantrekkelijk lokaas moet gebruiken, zoals kaas of chocolade. Uit ondervinding weet ik ondertussen wel dat de ratten in onze buurt liever de chocolade dan de kaas hebben, lacht de man.


Zie hier hoe je eenvoudig en goedkoop ratten kunt vangen in je tuin. Er worden door ons echter rattenkisten met zwarte deksel geleverd daar in de praktijk blijkt dat met donkere rattenkisten beter wordt gevangen.

Op deze video wordt een transparante deksel getoond. Ratten rusten overdag uit en worden als het begint te schemeren actief. Het zijn nachtdieren die in het donker op zoek gaan naar voedsel, om uit handen te blijven van hun natuurlijke vijanden.


Ratten zijn knaagdieren die in staat zijn om door plastic, beton en ijzer heen te knagen. Die is momenteel nog wat trager op dat vlak. Iggy is heel gespitst op die stal, ze heeft er daar al een stuk of doodgebeten. Ze staat al te springen aan de deur tegen dat ik ze kan opendoen.


Ze vliegt er binnen en is razendsnel om haar ding te doen. Fritz komt altijd eens kijken, maar hij is nog niet rap genoeg en ook nog niet fel. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Halfronde rattenvangkooi om ratten levend te vangen. Ontsnappen uit kooi is onmogelijk. Diervriendelijke rattenval. Als zo'n biologische bescherming niet bestaat, moeten we op zoek gaan naar andere manieren om thuis te vangen.


De rat wordt levend gevangen en kan elders weer uitgezet worden. In huis is het de moeite waard om een kat-rat-kat te houden. De manieren om te vangen kunnen anders zijn, maar de motiverende factor is één - kwaliteit aas.


En, nog belangrijker, dat het niet als een persoon ruikt. Ratjes zijn er in alle maten en zelfs gelovige ratten. Ratten , maar ook muizen blijven van het aas eten tot ze doodgaan. Ze merken namelijk niet dat er iets mis is met het aas.


Daardoor eten ook de laatste ratten van het aas en houd je geen ratten over die een nieuwe plaag starten. Je hoort weleens dat je ratten kunt weren met ultrasoon geluidstonen. Een steenmarter vangen is dus eigenlijk verboden. Toch gebeurt het steeds vaker omdat de overlast ook groter wordt en worden er vrijstellingen gegeven om toch de marter te vangen. Verschillende provincies geven deze al vrij snel.


Wel mag u de steenmarter verjagen. Ik heb last van ratten en muizen! Met deze val kan je ratten of muizen levend vangen. Zeer handig te gebruiken in beperkte ruimtes. Stevig gebouwd in gegalvaniseerd metaal.


Gebruik veiligheidshandschoenen bij het gebruik van de rattenval. Als aas kan je pindakaas, pindanoten, chocolade of spek gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts