donderdag 16 juni 2016

Huismijt bestrijden

Kortingen via uw Zorgverzekeraar! Het zijn daarmee de mensen zelf die de huismijten voorzien van voedsel en niet de materialen. Bescherm matrassen daarom met een extra hoes en was het beddengoed regelmatig uit op graden! Huisstofmijtdichte Matrashoezen. Dit klinkt niet erg duurzaam en bewust, maar voor de bestrijding van huisstofmijt essentieel.


Zet het raam op een kier of open de ventilatieroosters.

Dit geldt zowel voor uw slaapkamer als voor huiskamer, keuken of badkamer. Op mooie, droge dagen kunnen de ramen wijd open gezet worden. Hoe meer frisse lucht, hoe beter. Doe dit ook eens op zonnige winterdagen. De combinatie van direct zonlicht en vrieskou overleeft geen enkele huismijt.


Mensen met een allergie hebben er baat bij om tapijten uit de slaapkamer te verwijderen. Vloerbedekking is uit den boze. Ook kleine tapijtjes moeten verwijderd worden.

Laminaat, parket of vinyl is de beste oplossing. Huismijt in huis, we ontkomen er niet aan. Maar je kunt de huismijt bestrijden zodat je het wel een beetje in de hand houdt.


Doctor in de biologie Anne-Catherine Mailleux benadrukt dat pillen slikken bij een allergie vaak niet de enige remedie is. Deze tips helpen u alvast op weg om huisstofmijt te bestrijden. De huismijt voelt zich het prettigst in een stoffige omgeving. Het bestrijden van de huismijt is dus tweeledig.


Enerzijds moet je de luchtvochtigheid laag houden en anderzijds stof reduceren. Enkele tips tegen huisstofmijt: Houd je woning, met name de slaapkamer, droog en koel. Tussendoor kan je je matras opfrissen met een spray tegen huismijt. Goed schudden voor gebruik en elke keer als je je beddengoed verschoont je matras even insprayen met deze spray.


U kunt zelf proberen om de huisstofmijt te bestrijden. Zet de ramen keer per dag open. Laat de was buiten drogen. Verwijderen van de huismijt is bijna als een utopie te classificeren, want een huis volledig stofvrij (en dus huismijt vrij) maken en houden is niet realistisch. De soort mijten die je huis binnendringen en allergieën en ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken zijn huisstofmijten, ook wel huismijten.


Om deze organismes te kunnen bestrijden , is het belangrijk dat je iets meer over de mijten te weten komt.

Ze worden ook wel huismijten , stofmijten of gewoon mijten genoemd. AirSain heeft een ruime keuze HEPA luchtreinigers voor het verwijderen van stof, huidschilfers en allergenen van huisstofmijten. Bij huisstofmijt bestrijden is het vooral belangrijk dat je de slaapkamer erg goed schoon hou hier bevinden zich over het algemeen de meeste huisstofmijten.


Niezen, hoofdpijn, benauwdhei kortademigheid. Luchtreinigers met hepa filters verwijderen stof, huidschilfers en uitwerpselen van huismijt. Eenvoudig online huisstofmijt luchtreinigers bestellen bij.


Volledig bestrijden lukt dus niet. Wél kun je de hoeveelheid huisstofmijten indammen. Hierbij is het belangrijk dat vooral de vochtige en stoffige plekken aangepakt worden. Hoe kan je huisstofmijt bestrijden ? Echter, er zijn vele manieren om ze bij je thuis onder controle te houden. Matrassen en beddengoed zijn de meest populaire plaatsen voor huisstofmijten om samen te komen.


Deze bevinding wordt eveneens ondersteund door structurele biologische studies van deze allergenen. De onderzoeken vormden de basis voor de ontwikkeling van nieuwe medicatie om de symptomen van allergieën, astma, enzoverder te bestrijden. Houdt het huis en vooral de slaapkamer goed schoon. De huisstofmijt (ook wel huismijt genoemd) uitwerpselen concentreren zich vooral in hoekjes en op bijvoorbeeld plinten. Dagelijks stofzuigen met een stofzuiger met hepa filter en nat reinigen helpt om de hoeveelheid rondzwevende stofdeeltjes sterk te verminderen en de huisstofmijt te bestrijden.


Allergiezorg de specialist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts