dinsdag 21 juni 2016

Afmeting postkast

Zoek naar postkast op de nieuwe KensaQ. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Kanker raakt ons allemaal. De volledige tekst kunt u vinden op postnl.


Postkasten en video-belpanelen van BBK ede. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites gebruikt kunnen worden om de gebruikerservaring te verbeteren.

Rick Venema van Garagepark Nederland: “Vankan levert units voor al onze Garageparken! Een postkast zorgt voor het gewenste overzicht op elke werkplek. Omdat de kast bestaat uit verschillende vakken kunt u de post eenvoudig per categorie of werknemer organiseren.


De postkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor deze vrijstaand maar ook op een bureau geplaatst kunnen worden. Alle type postkasten, materialen en coatings kunnen voor u verwerkt worden. Het papier wordt ook geregeld gebruikt om Aboekjes te maken. Als je dit vel papier dubbel vouwt hou je het Aformaat over.


De afmetingen kan je hieronder terugvinden in centimeters en millimeters. Het weten van de juiste afmeting is een must wanneer je drukwerk gaat bestellen, je kunt het ontwerp dan precies op maat maken.

Waar is het artikel voor geschikt? Hiermee kunt u alle postvakkken openen. Deze stalen postkast is te koop in de kleuren zwart, aluminium, grijs en wit. De binnenmaat van een postvak is 40bx46dx14h, de afmeting van de opening van een postvak is 27bx13h en de afmeting van de opening van de gleuf is 23bx5h. Is op telefonische afspraak te bezichtigen op locatie Eindhoven.


Deze postkast hoeft u niet meer te monteren. Maar zoek je een postkast met vakken voor een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dus bestel je postkast met vakken vandaag nog online in de webshop van Inofec Kantoormeubelen.


Eurolock postkast afmetingen. De authentieke postkast is helemaal terug! Het ontwerp van deze postkast is identiek aan de populaire PTT brievenbus. Horizontaal en verticaal te.


De ontwerpers en de vakmensen in onze eigen fabriek gaan graag aan de slag met uw klantspecifieke vraagstuk, met als doel om het meubilair voor uw postkamer volledig aan te laten sluiten op uw eisen. De Utrecht brievenbus is een prachtig ogende brievenbus. De combinatie van de RVS brievenbusklep en de mat kleurige RAL postopvang kast geeft een bijzonder stijlvol aanzicht. De postkast wordt compleet met twee brievenbussleuteltjes en bevestigingsmateriaal geleverd.


De Phoenicia brievenbus is op zich een prachtige ogende brievenbus. Echter voldoet deze brievenbus niet helemaal aan onze kwaliteitseisen en dat is ook de reden dat deze brievenbus nu voor minder dan de kostprijs wordt aangeboden!

Daarmee is dit een postkast in een mooi ruim formaat (die niet gelijk vol is als u eens een paar dagen niet thuis bent.) Donker groen gelakt. Nu van € 17- voor slechts € 11- ! Verrijdbare postkast met vakken. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Om een bod uit te kunnen brengen of een kavel te volgen dient u eerst in te loggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts