maandag 27 juni 2016

Glas voor overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze? Spiegelglas op maat kopen? Eenvoudig bestellen in stappen. Zelfbouw Douglas Overkapping. Groot assortiment Overkappingen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zelf uw ideale glazen dak samenstellen? Dat kan nu op glasdiscount. Keuze uit diverse profielen, direct leverbaar tegen scherpe tarieven.


Gelaagd glas voor verticale beglazing t. Voor de glazen overkapping gebruik je gelaag ongeïsoleerd veiligheidsglas. Met onze aluminium glasprofielen zorg je dat het geheel op zijn plaats blijft liggen en de constructie geen last heeft van weersinvloeden. Onze glasprofielen zorgen dan ook voor een professioneel en waterdicht resultaat. Deze overkapping is ideaal als u voor relatief weinig geld een uitbouw in uw tuin wilt laten plaatsen. Zo kunt u de hele zomer van uw terras genieten.


Hieronder ziet u een standaard glazen terrasoverkapping zoals deze in vrijwel elke achtertuin te plaatsen is. De overkapping is inclusief verflaag en bevat geen dakgoten. Glazen wand voor overkapping. Dan zijn onze glazen wanden voor overkappingen een ideale optie. Dit zijn glazen wandmodules in blank Lariks Douglas of steellook zwart.


Deze moderne wandmodules zijn voorzien van veiligheidsglas. Schuifdeur glas voor overkapping. Met een glazen schuifdeur is het optimaal genieten in en rondom uw woning. De panelen van de glazen schuifwand kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt en u kunt daardoor precies bepalen welke panelen er open en. Ontdek wat alle voor - en nadelen zijn van een glazen overkapping.


Als u langer wilt genieten van uw veranda of overkapping dan zijn glazen schuifwanden een uitkomst. Achter het glas zit u vrij van wind en regen en kunt u genieten van het uitzicht. Voor de aluminium overkapping gebruiken we gelaagd glas. Dit glas is geluidsdempend. Licht wordt ongehinderd en ongekleurd doorgelaten (wel zo prettig in huis).


Glas voor overkapping

Als er ’s winters een flink pak sneeuw valt, hoeft u nergens over in te zitten. Het gelaagd glas is erop berekend. Heeft u een overkapping die door Tuinmaximaal is gemonteer dan kan Tuinmaximaal de glasschuifwanden ook voor u plaatsen. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Uw overkapping of prieel in een handomdraai omtoveren tot een tuinkamer, of lekker uit de wind zitten in de herfst en toch het zomerbriesje meepakken wanneer de zon een put in de grond schijnt? Glas is eenvoudig om schoon te maken en kan worden schoongemaakt met allerlei producten.


Glas voor overkapping

Zo ook bijtende producten. Voor een glazen terrasoverkapping zal je vrij veel moeten betalen. Stof, blaadjes, … Je ziet het allemal meteen op het dak van een glazen terrasoverkapping liggen. Waar komt een glazen schuifdeur buiten het beste tot zijn recht?


Wat denkt u van een overkapping met glazen schuifdeuren? Een lust voor het oog en het maakt uw terrasoverkapping compleet. Echter, een glazen schuifdeur buiten kan ook prima op een andere wijze toegepast worden, zoals afscheiding van een balkon of een groot terras. De eerste stap wordt het verwijderen van de schuine schoren.


De glazen schuifwanden van 123Polycarbonaat worden compleet op maat geleverd. Al onze glazen schuifwanden zijn zowel als voor - en als zijwand verkrijgbaar. De tuin is voor veel mensen een plek om te kunnen ontspannen en inspiratie op te kunnen doen. Een terrasoverkapping verrijkt uw tuin, waardoor u ook met mindere weersomstandigheden volop kunt genieten van alles wat uw tuin u te bieden heeft.


Een overkapping van Tuinmaximaal is dan een perfecte keuze voor u. Zo aanschouwt u bijvoorbeeld uw fraaie wintertuin terwijl u droog en comfortabel onder uw tuin overkapping zit. Met glazen schuifdeuren kan de overkapping zeer makkelijk worden voorzien van een afsluiting zonder lichtinval te verliezen. Ongekende kwaliteit voor de scherpste prijs, dat zijn de glazen schuifdeuren van OverkappingPlaza.


Onze volledig glazen veranda schuifwanden worden compleet geleverd en komen standaard met gehard veiligheidsglas 8mm of 10mm dik (vanaf meter hoogte).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts