maandag 6 juni 2016

Vitrinekast teak

Ruim assortiment behandelstoelen. Bestel Vitrinekast bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 610. Profiteer van deze aanbieding en koop Vitrinekasten met korting! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bent u op zoek naar robuuste teak kasten met een strakke uitstraling?

Wilt u uw kast op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. De teak meubelen gaan lang mee en zijn goed te combineren. Bij de meeste types is ook de zijkant voorzien van glas maar een enkel model heeft dichte zijwanden zoals de populaire vitrinekast teak Banda. Teak past in ieder interieur.


Charmante smalle teak vitrinekast , 75cm breed bij Indoteak. Is het geen beauty, deze fraaie smalle teak kast met twee lange deuren en vier laden? Het voordeel van teakhout is dat het erg sterk is en daardoor lange tijd erg mooi blijft.

Onze meubelen gaan dan ook generaties lang mee! Door de warme sfeer die teakhout in huis brengt, is een vitrinekast van teak een extra uitblinker in jouw huiskamer. Maar kunnen ook naar wens op maat bestelt worden. Hierbij kunt u denken aan de maat aanpassen, de indeling veranderen.


Het bovenste deel van deze teakhouten vitrinekast kunt u dan uw servies of juist uw verzameling in opbergen. Na verhuizingen komt de kast hier niet meer tot zijn recht. De kast is van geborsteld teakhout wat voor een robuust uiterlijk zo. Nieuw Ophalen of Verzenden. Daarnaast is een teak kast zeer duurzaam.


Verschillende soorten teak kasten. Bij Indoteak vindt u verschillende soorten teak kasten. Wij hebben zowel moderne, strak afgewerkte teak buffetkasten in ons assortiment, als grutterskasten van teak hout die passen in een landelijk interieur. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Specialistisch advies nodig?

Onze teakhouten vitrinekasten hebben een of twee deuren met glazen ruitjes. Ze zijn echter ook prima als servieskast te gebruiken. Het oude recyclede hout dat Wiegers XL gebruikt voor de teak vitrinekasten komt van het Indonesische eiland Java.


Wij Importeren het zelf uit eigen. Een teakhouten vitrinekast combineert natuurlijk prachtig met een ander meubelstuk van oud teakhout in dezelfde ruimte zoals een teak tafel, teakhouten stoelen of andere teak kast zoals een teak TV meubel. U kunt hem echter ook prima alleen wegzetten en combineren met hele andere materialen en stijlen. Grote voorraad dus snelle levertijd. Onder aan de laden en de deurtjes zit een gleuf, waarmee je ze opent.


De kast heeft dus geen greepjes en heeft een strak en eigentijds uiterlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts