woensdag 8 juni 2016

Kleine tuin bestraten

Bekijk prijzen, plaats je klus (gratis!) en selecteer een stratenmaker uit de buurt. Waaltjes of stapelblokken? Bruin, rood of toch paars? Ontdek nu ons aanbod tuinbestrating!


Vind je lokale Vandersanden verkooppunt op de site en laat je bijstaan door experts. Vind hier een ervaren vakspecialist die gespecialiseerd is in het aanleggen van bestrating.

Voor elk probleem is een oplossing te vinden, ook voor het probleem van welke bestrating het beste past bij een kleine tuin. Creatief combineren in een kleine tuin In een kleine tuin is het, zoals gezeg belangrijk om een stapje terug te doen, om niet te veel te willen. Een kleine tuin raakt immers snel vol.


Een ander gevaar wat vervolgens op de loer ligt is een te sombere, grijze tuin , welke wellicht groot oogt, maar waar weinig leven in zit. Het bestraten van uw tuin. Naast het kiezen van uw tegels is het ook belangrijk om te bepalen hoe groot de oppervlakte is van de bestrating. Wij raden aan om voor een terras in uw tuin een oppervlakte aan te houden van minimaal vierkante meter, zodat er nog een tuinset op past. Tuin bestraten kosten opbouw.


Een grote of kleine tuin bestraten of herstraten is fysiek een zware klus, zeker als u het niet gewend bent.

Maak in een kleine tuin gebruik van grootformaat tegels (bijvoorbeeld tuintegels van 60x60), dit klinkt misschien raar, maar hierdoor krijgt de tuin een rustig en ruimtelijk beeld. Hoe groter de tegel die u plaatst hoe groter de tuin lijkt, dit effect wordt versterkt door de tegels schuin neer te leggen. De tuin bestraten is een zeer zware klus die niet voor iedereen is weggelegd. Maar wat kost bestraten per m2?


Veel mensen denken er over na het zelf te gaan doen of om het toch uit te besteden. Wat voor keuze u ook maakt u zult zich eerst moeten gaan verdiepen in de gemiddelde prijzen. Mocht u alles nou toch te duur vinden dan is het bestraten van uw tuin met grind een zeer goed en goedkoper alternatief. U betaald gemiddeld euro per mminder dan voor het aanleggen van een bestrating. Als een stratenmaker grind gaat neerleggen gebruikt hij in de meeste gevallen grindplaten.


Kleine tuin en geen idee hoe het aan te pakken? Ga dan naar tuinvrouwhuisman. Met het 3D programma kan ik je een rondwandeling laten zien door je toekomstige tuin , zo weet je precies hoe die er straks uit komt te zien.


De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Schakel een vakman in voor je bestratingsklus. Vergelijk prijzen en kies een erkende vakman uit de regio. Van tuinhout tot sierbestrating! Nu kun je beginnen met bestraten.


Vroeger hadden stenen allemaal een andere hoogte, wat het moeilijk maakte om bestrating recht te leggen.

Tegenwoordig hebben alle beton- en natuurstenen dezelfde dikte, waardoor je tuin bestraten een stuk sneller en makkelijker gaat. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Dan is het bestraten van je tuin waarschijnlijk een goede optie. Ook als je wel graag gras en planten in jouw tuin hebt staan, kunt je dit natuurlijk afwisselen met een terras in de achtertuin. Zo creëer je een plek om rustig te kunnen zitten, eten of lezen.


Nieuwe bestrating in je tuin zorgt ervoor dat de omgeving voor of achter je huis er verzorgd uitziet. Zelf je tuin bestraten is eenvoudig als je volgens een goed plan werkt. Bekijk de klusvideo over hoe je bestrating in je tuin aanlegt of volg de stappen om een mooi terras aan te leggen.


Voorbeeldtuinen: inspiratie voor uw tuin. Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts