donderdag 23 juni 2016

Eikenhouten poorten

Eikenhouten poorten

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Eiken heeft een grove en golvende nerf met een krachtige’ tekening’ en komt stoer, onverzettelijk over.


Wanneer eikenhout afgewerkt wordt met natuurlijke olie komen de kleurnuances van uw houten poort of hekwerk tot leven. Het is belangrijk dat een eikenhouten poort of landhek bij de omgeving past. Eikenhouten poort op maat gemaakt.


Daarom bekijken wij jouw situatie en geven we advies voordat we aan de slag gaan. Elke poort wordt op maat ontworpen. Variërend van luxe Engelse poorten tot rasterpoorten. Van landhekken en wringhekken tot getoogde toegangspoorten. De Kastaan staat garant voor een eerlijk en ambachtelijk houtproduct.


U heeft de keuze uit diverse modellen uit ons assortiment of wij maken een ontwerp op maat. Verder maken en bouwen wij houten poorten van eiken, douglas en kastanjehout, allen duurzame Europese houtproducten. Het merendeel van de paarden gaan aan deze houtsoort bijten en veroorzaken zo schade aan de poort. Het hang- en sluitwerk van een poort van hout bepaalt voor een groot gedeelte het gebruiksgemak van de poort. Hang- en sluitwerk van lage kwaliteit kunnen ervoor zorgen dat een poort scheef zakt en niet goed meer sluit.


Wij leveren houten poorten op maat met hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit. Bellen kan natuurlijk ook. Een toegangspoort is een tweedelige poort die veelal wordt gebruikt om de oprit van een passende afsluiting te voorzien. De doorrijbreedte is maximaal meter. Een landhek is een eendelig hek die meestal wordt toegepast voor het afsluiten van een weiland of voor een toegang die niet dagelijks wordt gebruikt.


Eikenhouten poorten

Exclusieve maatwerk poorten. Preza is het adres voor houten, aluminium en cortenstalen draai- en schuifpoorten. Preza poorten worden in eigen productie voor u op maat gemaakt.


Kunt u zich niet vinden in onze standaard modellen dan gaan we samen met u op zoek naar uw ideale poort. Geleverd inclusief hang- en sluitwerk. Het eikenhouten frame wordt geleverd zonder kastanjehout.


Eikenhouten poorten

Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende soorten materialen. U kunt eenvoudig zelf kastanjehout. De poorten worden geleverd inclusief hang- en sluitwerk (duim, heng en sluiting).


Het hout is afkomstig uit Franse en Engelse productiebossen en daardoor niet belastend voor het milieu. Dit smeedwerk zorgt voor een degelijk bevestiging van de zware poorten. Zoals heel het exclusieve programma van Rasenberg zijn deze poorten volledig op maat gemaakt.


Eikenhouten poorten

In de eikenhouten bijgebouwen kunnen deze deuren en poorten in elke gewenste afmeting verwerkt worden. De poorten kunnen ook electrisch worden gemaakt. Kastanjehout Poort eiken frame Hx B120cm.


De ronde acaciapalen geven de schutting zijn robuuste en speelse karakter. Diba: uw specialist in houten poorten ! Diba is reeds jaar actief in het vervaardigen van kwalitatief houten schrijnwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts