vrijdag 17 juni 2016

Tuinkantoor

Bekijk nu het grootste assortiment tuinhuizen van Europa en shop nu online. Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom tuinkamer zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Als u bij ons een tuinkantoor koopt bent u verzekert van de laagste prijsgarantie.


Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw tuinkantoor te installeren op locatie.

U kunt er ook zlf voo kiezen om het bouwpakket van uw tuinkantoor zelf op te zetten. Hierdoor wordt het tuinkantoor een bouwpakket, dat eenvoudig en snel geplaatst kan worden. De wandpanelen worden in de fabriek voorzien van isolatie en eventueel de gevelbekleding.


Het tuinkantoor bouwpakket kan hierdoor in korte tijd in uw tuin geplaatst worden. Het prefab tuinkantoor zal uiteraard op een fundatie geplaatst dienen te worden. U vindt er informatie over de bouwmethodes en technieken, achtergrondinformatie en vele foto’s zodat u een duidelijk beeld kunt vormen van ons werk. Elk tuinkantoor op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.


U bepaalt zelf de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de dakbedekking, de vorm van het dak, wel of niet geïsoleerd. Ga snel op zoek naar uw ideale tuinkantoor en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden voor uw tuinkantoor te bespreken.

Modern tuinkantoor op maat. Onze moderne tuinkantoren in eikenhout bieden eindeloze mogelijkheden, of u nu kiest voor een houten aanbouw die aansluit aan uw woning of voor een bijgebouw dat u ernaast plaatst. Onze maatwerkoplossingen beantwoorden aan al uw wensen en eisen qua afmetingen, indeling, stijl en functionaliteit. Een tuinkantoor dat aansluit aan de woning mag, gemeten vanaf de gron niet hoger zijn dan meter. Een losstaand tuinkantoor mag niet hoger zijn meter.


Als de makers van de hedendaagse modulaire studio’s, geloven we dat elke Ecospace voor iedereen en elk gebruik aan te passen is, zoals bijvoorbeeld als tuinkantoor , tuinkamer, recreatiewoning, mantelzorgwoning of muziekstudio. Waarom een tuinkantoor plaatsen? Thuiswerken wordt steeds populairder, maar je moet natuurlijk in alle rust kunnen werken.


Daarom is een tuinkantoor een goede oplossing: je kan tijd uitsparen omdat je de verplaatsing naar en van het werk niet hoeft te maken, maar je kan toch in een volledig afgezonderde ruimte werken. Wilt u een houten buitenverblijf omtoveren tot werkplek? Wij hebben diverse blokhutten die u als tuinkantoor kunt gebruiken. Deze houten kantoren hebben veel glas en dikke wanden.


Zorg wel altijd voor een goede ventilatie en degelijke fundering van beton, keramiek terrastegels of vlonderplanken. Een houten tuinkantoor kan dienen als werkruimte, hobbyruimte, opslagruimte, poolhouse en eveneens als gastenverblijf. Bij Bulko realiseren wij tuinkantoren in alle maatvoeringen, zowel casco als compleet sleutelklaar, op maat. Wij realiseren jouw tuinkantoor van fundering tot aan het dak met alle aansluitingen en toebehoren, compleet naar wens. Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt alle modellen op elke gewenste afmeting.


De ultieme mogelijkheid om thuis te werken is een mooi en toch praktisch tuinkantoor of atelier in uw eigen tuin.

In Nederland komen er jaarlijks tussen de 120. Exact op maat een comfortabel tuinkantoor. Meer dan jaar kennis en ervaring. Tuinkantoor van zeecontainers. Als u op zoek bent naar een mooie houten tuinkantoor , dan bent u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven aan het juiste adres.


Houten tuinkantoren zijn ideaal voor mensen die graag meer en langer van het buitenleven willen genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts