vrijdag 24 juni 2016

Hay lounge stoel

Dé HAY webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Stoelen: tijdelijk korting.


Profiteer van Scherpe Aanbiedingen!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Op deze moderne loungestoel is het namelijk heerlijk zitten! Hierdoor kun je zowel binnen als buiten loungen. Ook handig: de stoel is stapelbaar tot stuks.


Dankzij HAY en Ahrend is deze design klassieker weer leverbaar. Allereerst heb je de Hay About A Chair serie. Hay stoelen zijn uniek qua design en uiterst betaalbaar. Het design is bijzonder in zijn eenvoud en dat maakt de About A Chair serie veelzijdig inzetbaar.


LAR stoel (zonder bekleding) gratis erbij!

Plaats hiervoor stoelen van dezelfde reeks in uw winkelwagen. Met een loungestoel van Hay , Vitra of Knoll vervult u uw droom van een exclusieve loungestoel van een topmerk met hoge kwaliteit. Een HAY stoel is de perfecte combinatie tussen comfort en Scandinavisch design.


Zoals de bekende serie About a Chair kuipstoelen, ontworpen door Hee Welling. Door de ruime keuze uit kleuren voor de kuip, bekledingen en onderstellen combineer je de eetkamerstoelen bij een eettafel naar wens! In perfecte staat, hebben altijd binnen gestaan. Voorbeelden van klassieke stoelen met een moderne twist zijn de Hay Jstoel , de Hay J1stoel en de Hay J1stoel. Ze zijn een lust voor het oog en daarnaast ook nog eens goed betaalbaar!


Bekijk alle loungestoelen van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De stoel is verkrijgbaar in vier kleuren die zowel in plantrijke als stedelijke omgevingen goed tot zijn recht komen: lichtgrijs, antraciet, olijfgroen en hot galvanized.


Deze comfortabele loungestoel heeft een fijne hoge rugleuning. Het onderstel is gemaakt van gepolijst aluminium en de stoel kan bekleed worden met stof en leer. MisterDesign heeft de mooiste lounge fauteuils van de beste merken voor u geselecteerd. Want als u dacht dat alleen Vitra mooie loungestoelen ontwerpt dan zit u er naast.


Hee fauteuil, ontwerp van Hee Welling voor HAY. Deze Hee fauteuils zijn een onderdeel van de Hee serie van Hee Welling. Voor deze stoelen is het Wellings bedoeling om de stoel tot zijn naakte essentie te strippen.

Lounge fauteuils van de beste merken. De keuze van een vintage lounge stoel zal u inspireren en zal comfort en relaxatie scheppen voor nog vele jaren. Onze selectie retro lounge stoelen en zetels van goede kwaliteit zijn reproducties van designers. Mooie lounge stoel van het merk hay ! Bij interesse graag een bod doen of even een mailtje sturen! Zo goed als nieuw Ophalen.


HAY presenteert zitcomfort en minimalistisch design als een onweerstaanbare combinatie. De basis is altijd comfort en dat merk je meteen. Met wereldberoemde ontwerpen zoals de Barcelona chair en de eames lounge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts