dinsdag 28 juni 2016

Graslandbeluchter

De Kraffter graslandbeluchter is een betrouwbare weiland beluchter. De McConnel graslandbeluchter is onmisbaar voor de bestrijding van verdichting direct onder de zode en de afvoer van overtollig regenwater. De Pasturator graslandbeluchter is geschikt voor graslan openbaar groen en sportvelden.


Mulder Agro Kollumerzwaag de natúúrlijke keuze. Deze speciaal ontwikkelde graslandbeluchter is bij uitstek geschikt voor het verbeteren van de grasmat en kan meerdere bewerkingen in één werkgang verrichten. Zo zal de Zocon Greenkeeper het onkruid verwijderen, molshopen vlak maken, dode grassen uitkammen, zaaibed voorbereiden voor het graszaad en het bodemleven activeren.

Maar Evers bouwt ook machines voor graslandverzorging, zoals de graslandbeluchter. Deze eenvoudige machine is naar wens uit te breiden met een wielstel en een wiedeg in een hef. Maar in samenspraak zijn meer pasklare oplossingen mogelijk. De graslandbeluchter bestaat uit een frame van kokerbalken met daaronder een as. Glijsloffen voorkomen dat de lagers door de zode gaan.


De meter brede beluchter kan voorzien worden van een wielstel en een wiedeg. Loonwerkbedrijf Koopmans demonstreerde de graslandbeluchter , een machine die verdichting van de bodem tegen gaat. Op die manier komt er lucht, vocht en warmte in de bodem en gaat het gras eerder groeien.


Ook de heer Van Schie was aanwezig om de Kvik-up te demonstreren.

Om kwaliteit en duurzaamheid van onze tractoren en werktuigen te kunnen waarborgen werken wij samen met een aantal vaste importeurs en constructeurs. Met de Pasturator belucht u de zode optimaal en gaat u bodemverdichting te lijf. Meer dan 1Wiedeggen te koop op Agri Trader. Met deze machine kunt u meer zuurstof in de bodem brengen en verdichtingen in de toplaag opheffen. De messen aan de machine kunnen tot circa centimeter door de bodem.


De gebogen eggetanden die onder de graslandbeluchter gemonteerd zijn kunt u in hoogte verstellen. Hijken, Drenthe, Nederland. Weidesleep en graslandbeluchter mtr, Zocon Greenkeeper. Nu in de actie bij Landbouwwinkel.


Twee andere technieken van Nooijen, die de luchtdoorlaatbaarheid in de graszoden verbeteren, zijn de graslandbeluchter en de graslandwoeler. AgriXpert, dé officiele importeur van Solis, Kraffter, Laumetris en vele andere merken. Bekijk hier onze landbouwwerktuigen en -machines. Geplaatst via geautomatiseerde koppeling.


Goedkoop, eenvoudig en snel! Grasland beluchter verkopen. Mtr Veghel, Noord-Brabant, Nederland. Bekijk ons assortiment Verticuteermachines in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

Loon- en Grondverzetbedrijf Schimmel - al meer dan jaar uw partner in de regio. Ons bedrijf is begonnen met. Ook leverbaar met hollepijp beluchter, of met vaste messen of stevige pennen. Hier vindt u nieuwe xxxx van diverse merken.


Deze site is ingericht met hulp van Restoview. Daaronder was de grond weer mooi rul. Die storende laag moest bewerkt worden, maar hoe? Toen was het wachten op het geschikte tijdstip. Landbouwmachinefabrikant Flingk uit ’s Hertogenbosch bouwt een kuilwals die ook dienst doet als graslandbeluchter.


De GB heeft een werkbreedte van meter en weegt leeg 1. Gevuld met water wordt het gewicht 3. Hoogwaardige landbouwmachines van Agromet, UNIA, Francini en Zocon vindt u bij Zonderland Machinehandel uit joure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts