woensdag 22 juni 2016

Cocoon gashaard

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Koop bij dé Europese toko online. Overheerlijke Cocon desserts en meer! Gratis verzending vanaf 50€!


Alles voor uw avontuur: meer dan 30. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Celebrate happiness, pluk de dag en geniet van het leven. Happy Cocooning draagt met haar producten bij aan een stuk terras- beleving die net even wat luxer aanvoelt, meer sfeer geeft en u daarmee gelukkig maakt. Wij hopen dat u vele mooie momenten zult beleven met één van onze producten.


GASHAARD COCOON TABLE OVAALHoudt u meer van organische vormen in uw tuin, dan maakt u met de ovale Cocoon Table een goede sier. Het ontbreken van het rookkanaal maakt de Cocoon vuurtafel toegankelijk voor iedereen in tegenstelling tot een open haard. De behaaglijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor warmte en gezelligheid en zal de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengen. Sfeervolle gashaard De Cocoon vuurtafels zijn voorzien van een roestvrijstalen brander van 1kW.


De brander wordt mooi gecamoufleerd met optische houtblokken en lavastenen, zodat het lijkt alsof het vuur houtgestookt is. Gemakkelijk te bedienen De Cocoon tafelhaard is eenvoudig te ontsteken door de elektronische ontsteking. Een gashaard is leuk om te hebben, maar het plaatje helemaal compleet maken doet u met een inbouw gashaard zoals de Cocoon 70.


Deze is strak in te bouwen en creëert met z’n uitstraling een magnifieke setting. De Happy Cocooning Cocoon Tables brengen sfeer op terras en balkon. Een buitenhaard met gasbrander geeft uw terras meer sfeer en warmte. De avonden op uw terras en.


Bij een bestelling boven de € 5- rekenen wij géén verzendkosten binnen Nederland!

Deze rechthoekige Cocoon table is een stijlvolle vuurtafel, voorzien van een ingebouwde gashaard. Mooi afgewerkte vierkante of rechthoekige Cocoon Tables in Composiet of Hout (Teak) uitvoering. Cocoon Table NiceNasty teakhout, een luxe designtafel met een fijn loungevuur zonder rook of vonken.


De Cocoon Table is voorzien van een ingebouwde gashaard , de hoogte van de vlam is zelf te regelen middels een regelknop. Dan is de populaire Cocoon Table misschien wel perfect voor u. Trendy vuurtafels met een ingebouwde gashaard. En daar houdt het moois nog niet op. Deze tafelhaard is uit te breiden met zaken als een grillplaat, wijnkoeler of side table.


De stijlvolle Happy Cocooning vuurtafels creeëren een heerlijke ambiance in uw tuin. Happy Cocooning heeft deze haard ontwikkelt als handig sfeervolle en ideaal geschikt voor een kleine rechthoekige tuin. Een opvallende vorm die uniek in het Cocoon Table segment is. Cocoon haard: keuze uit diverse soorten, materialen en kleuren.


Inbouw verkrijgbaar in de kleur: zwart-antraciet. Cocoon Table Rechthoek Teakhout, een luxe designtafel met een fijn loungevuur zonder rook of vonken. Elektronische ontsteking met thermokoppel veiligheidsontwerp CE goedgekeurd.


Met de afstandsbediening zet u een gashaard meteen op de juiste stand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts