dinsdag 14 juni 2016

Kunststof varken

Kunststof , polyester en polyresin decoratiebeelden. Voor alle beelden geldt: ophalen of bezorgen (tegen vergoeding). We bezorgen door heel Nederland en België. Bel of mail voor onze tarieven.


De vele modellen staan bij ons ruim opgesteld in onze hal, u kunt dagen per week komen kijken.

Bezoek Arabique in Tholen. Deze mooie kunststof decoratie dieren zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en naast binnen ook buiten neer te zetten. Deze unieke blikvangers dragen bij aan uw verkoop of als sfeermaker tijdens een feest, evenement, partij of netwerk borrel. Ook als interieur object of etalage aankleding misstaan deze beelden niet.


Met een prachtige stoep reclame voor de deur zien mensen al van ver wat je te bieden hebt. Onze reclame objecten zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof en met oog voor detail afgewerkt. Wij hebben verschillende reclameobjecten in onze collectie.


Voor zowel: cafetaria, snackbars, broodjeszaken, restaurants, slijterijen en lunchrooms.

Decoratie beeld Varken of biggen beelden. Je hebt het varken ,de zeug en de beer,de big van klein tot levensgroot. Oud kunststof spaar varken 26cm hoog made in germany. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


De kunststof roosters van Stalverwarming. Dit hoog kwalitatief product wordt in Duitsland geproduceerd. Al vele jaren is dit product in Duitsland bij gespeende biggen ingezet. Bouwimpex levert brandwerende kunststof panelen, isolatie en deuren voor toepassingen waar brandveiligheid een grote rol speelt, zoals varkens -, pluimvee- en rundveestallen.


Hier bent u aan het juiste adres voor kunststof panelen. In de moderne stallen worden steeds vaker kunststofpanelen worden gebruikt als scheidingswanden. De panelen zijn geproduceerd van een slagvast hard-PVC dat een hoge chemische resistentie heeft tegen zuren en desinfectiemiddelen. Paneltim kunststof panelen voor uw varkensstal. Dit maakt het de varkenshouders gemakkelijker om aan de hoge sanitaire en hygiënische normen te voldoen.


Zoekt u een tuinbeeld van een varken die ook in de winter buiten kan staan? U vind het bij Tuinbeeldencenter. Spaar-enveloppen varken trouw varken.

Ook kunt u kiezen uit plastic, pvc en keramische kunststof varken. Hongkong en vietnam, die respectievelijk , en voorzien van kunststof varken. Een nadeel is dat kunststof gevoeliger is voor brand. Om deze reden ontwikkelde Bouwimpex – samen met de kunststof -industrie – het Bouwlast-plus FR (fire resistant) paneel. Voerbakken en voerautomaten van Verba voor varkens.


De beste voerbak voor uw varkens. Daarnaast zijn kunststof roosters snel, eenvoudig en flexibel te verwerken en monteren. Alle kunststof rooster panelen hebben een meniscus top of quartz grit oppervlak.


De roosters zijn in de kleuren grijs (standaard), groen, geel of blauw beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts