dinsdag 21 juni 2016

Groenblijvende beukenhaag

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. Bestel jouw favoriete kant en klaar haag. Deze groenblijvende haagplanten kunnen ook bloeien en zijn gemakkelijk te onderhouden. Taxus, een conifeer, is inheems, en verder zijn er wel planten die hun blad niet verliezen, zoals de beukenhaag , maar daar verkleuren de bladeren wel.


Wintergroene haagplanten zijn dan ook meestal uitheemse soorten, die we in onze eigen natuur zelden zien, en ook bijvoorbeeld in het openbaar groen vaak ontbreken.

Verder hebben we groenblijvende haagplanten met bont en kleurrijk blad in ons assortiment voor wie een opvallende haag wil. Een van de meest populaire, groenblijvende haagplanten is de prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’ (laurierkers). In zo’n geval is het prettig om een groenblijvende haag die laag blijft te planten. Deze blijft het hele jaar door mooi groen en is eenvoudig laag te houden doormiddel van de juiste snoeitechnieken. Wij lichten een aantal groenblijvende lage hagen uit die geschikt zijn voor elk gebruik.


Beukenhaag bladhoudend in de winter. Leverbaar in alle maten nu prima te planten. Ook wel Fagus sylvatica genoemd.

Doordat wij grote aantallen kweken zeer scherp in. Een groenblijvende haag of bladhoudende haag in uw tuin. Veel mensen zijn op zoek naar een mooie groene heg als afscheiding van hun tuin.


Groenblijvende hagen zijn haagplanten waarnaar veel vraag is. Het grote voordeel hiervan is uiteraard dat de haag zijn dichtheid behoudt en daarmee de scheiding van uw tuin bestaan blijft. Wij leveren u alleen de allerbeste (eerste) kwaliteit groene beukenhaag , maar ook de rode bladhoudende beukenhaag en de haagbeuk Carpinus betulus direct vanuit onze eigen kwekerij tegen de scherpste prijs. Bekijk hieronder alle soorten beukenhagen en haagbeuken en koop uw beukenhaag bij de bomenshop.


Groene beukenhaag (Fagus sylvatica) bij Tuincentrum. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Hallo, Wij hebben een beukenhaag die meter hoog en 1tot 150cm breed i. Een beukenhaag kunt u vrij diep terugsnoeien, alleen is het voorjaar - na de nachtvorsten - daar een beter moment voor.


Planten die in de winter ook groen zijn, geven structuur aan een kale oppervlakte en zijn een vaste waarde het hele jaar door. Structuren in de tuin creëer je vooral door groenblijvende hagen en heesters. Bekend zijn natuurlijk de Taxus, Thuja occ.


Haagplanten al vanaf € online. De laurier is een groenblijvende haagplant die in verschillende cultivars beschikbaar is. Er zijn vele soorten haagplanten.


Boomkwekerij Van IJmeren heeft een breed assortiment aan haagplanten.

De beukenhaag is het meest populairst en wordt het meest aangeplant in Nederland. Het bezorgen van een groene beukenhaag. De groene beukenhaag kan door heel Nederland bezorgd worden. Voor het ophalen van een groene beukenhaag heeft u een grote aanhanger of bus voor nodig. Vaak moet deze gehuurd worden.


Met onze bezorgservice leveren wij uw boom vakkundig en snel bij u thuis en zetten hem ook nog in de achtertuin indien dat. Je kunt kiezen voor een groenblijvende of een bladverliezende haag. Bladverliezende hagen verliezen in de winter het blad. Het dorre bruine blad van de beukenhaag blijft echter wel inde winter aan de haag zitten.


Hieronder vind je een selectie van bladverliezende hagen. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij. Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt.


Tevens kunt u met de beukenhagen een beschutte plek creëren in uw tuin waar u heerlijk geniet van een kopje koffie. Wilt u ook beukenhagen kopen voor in de tuin, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen bij onze beukenhaag webshop. Online planten kopen bij Kwekerij Klein biedt veel voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts