woensdag 8 juni 2016

Kliktegels terras

U legt met deze kliktegels in een handomdraai een mooie en praktische PVC vloer neer. Alle kunstof tuintegels met veel voordeel op beslist. Beste resultaten voor kunststof tegels balkon op Finecomb.


Geen voegmiddel, lijm of nivelleersysteem nodig, heerlijk! Ze kunnen op bijna iedere ondergrond zoals een dekvloer, hout of tapijt gelegd worden. Geef je terras of balkon een snelle make-over met duurzame en weersbestendige kliktegels van HORNBACH.

Kliktegels zijn de innovatieve oplossing voor binnen en buiten. Deze tegels kunnen op bijna iedere ondergron dekvloer, hout, tapijt en dergelijke gelegd worden. Dankzij het praktische kliksysteem kun je de tegels eenvoudig en snel monteren en demonteren.


Op zoek naar vlonders of tuintegels voor je tuin? Hoe je de tuintegels kunt leggen? Dat is heel eenvoudig met het handige kliksysteem van IKEA vlonders.


Ook wat betreft het formaat heb je genoeg keuze. Bekijk bijvoorbeeld onze terrastegels 100x10 terrastegels 50xen terrastegels 30x30.

Zo kun je een kleine balkon tot een groot terras in een handomdraai leggen. Wil je liever geen houten terrastegels of composiet terrastegels? Kies dan voor onze tuintegels van bijvoorbeeld beton.


Omdat het voelt en oogt als hout ziet uw terras er direct warm en gezellig uit. Creëer een fijne sfeer met de TUINTEGEL HKC 6ST. Door het duurzame en onderhoudsarme karakter bent u bijzonder weinig tijd kwijt aan het vervangen en onderhouden van de tuintegels. Maak uw terras compleet met de TUINTEGEL HKC 6ST.


FlexTec is dé specialist in PVC vloeren en kunststof kliktegels. Dé unieke vloer oplossing. Eenvoudig te installeren, goedkoop en snel geleverd. Dankzij de sierbestrating van KARWEI voorzie je je tuin of terras eenvoudig van mooie bestrating.


Met een beetje hulp van ons ruime aanbod sierbestrating kun je dit gemakkelijk zelf doen. Of nou ja, een ‘beetje’ hulp? Met honderden soorten bestrating en andere oplossingen voor tuin en terras hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken.


In onze webshop BadkamerExclusief. De kliktegels zijn eenvoudig online te bestellen en binnen werkdagen geleverd. Omdat je diverse kleuren met elkaar kan combineren, zijn ze een sfeervolle aanwinst voor jouw terras.


PVC kliktegels voor jouw terras Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij een vloertegel voor jouw terras.

Composiet tuintegels of vlonderplanken zijn ideaal voor een terras bij een zwembad. Composiet is ongevoelig voor zout en chloor en je hoeft er dus geen schrik voor te hebben dat je terras gaat verkleuren door het chloorwater. Daarnaast zijn composiet tegels minder glad dan houten tegels waardoor je niet snel over een nat terras zult uitglijden. Als je wel een daktoegang hebt maar verder (nog) geen kant-en-klaar terras dan kun je uiteraard je stoeltjes, tafel en barbecue uitstallen op de bestaande dakbedekking. Maar zwarte bitumen of kiezelstenen zijn niet de beste ondergrond voor een dakterras en niet geschikt en gemaakt om lekker een buitenruimte van te maken.


Wij raden aan om de PVC (klik) vloertegels op een egale vloer te leggen voor het beste en mooiste resultaat. Extra tips voor balkons en terrassen met BoPelle kliktegels. Er zijn hier ook passende hoekstukken bij. PP vloeren reinigt en verzorgt u het beste met ProfiPH Neutral vloerreiniger.


RD zijn antislip tegels en voorzien van een open profiel. Dat maakt deze kunststof vloertegels zeer geschikt voor toepassingen in natte omstandigheden, omdat het de natuurlijke afwatering niet verstoord. Zelfs in meer dan één centimeter water blijven uw voeten droog. Dit zorgt ervoor dat water van de oppervlakte en van onder de tegels zonder problemen kan wegstromen.


Op deze manier wordt schimmelvorming vermeden en de balkon tegels kunnen opgrond van de versnelde droging na een regen sneller weer gebruikt worden. De houten tegels kunnen niet alleen ter ontwerp van de terras of de balkon worden gebruikt. De houten terrastegel „Arden“ verleend u terras of u tuin een zeer edele en warm uiterlijk.


En door het kliksysteem, laten de kliktegels zich eenvoudig en zonder voorbereiding op vrijwel elke platte ondergrond aanleggen. Aan de onderkant van het fijne houtoppervlak bevindt zich een stabiele basis uit kunststof. Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer van mooie tegels op uw dakterras of balkon. Nooit meer vuile en gladde tegels op uw terras , maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een terrasvloer, waardoor het genieten kan beginnen.


Naast standaard composiet tegels bieden wij ook kliktegels , deze kunt u eenvoudig aanelkaar vast klikken om zo bijvoorbeeld snel een tijdelijke vloer op te bouwen, denk aan een beursvloer of tentvloer. Deze composiet terrastegels worden ook veel gebruikt op dakterrassen en balkons, gebruik dan onze rubberen tegeldragers voor onder uw onderbalken. Het vloersysteem is zeer eenvoudig zelf te leggen en vereist behalve een duimstok en decoupeerzaag geen speciaal gereedschap.


De vloertegels zijn weerbestendig en onderhoudsvriendelijk omdat ze zijn gemaakt van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts