dinsdag 28 juni 2016

Hoe betonnetten leggen

De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Bestel Nu bij ReplaceDirect! Scheurvorming wordt daarmee vermeden.

Het beton zorgt ervoor dat de drukkrachten worden opgenomen. Betonnetten zijn er echter in veel verschillende vormen en maten, maar hoe gaat het plaatsingsproces van deze netten eigenlijk in zijn werk? In dit artikel leggen wij het je uit. Zoals in de titel al te lezen is, hoeveel moeten betonnetten (10x150x150) overlappen?


Een bevriend aannemer zegt mij dat vierkant van het net (15cm) voldoende is, de architect zegt dat het minstens twee (cm) moet zijn. En dan ook rekening houden met afwatering door de beton juist te leggen. Door het formaat is het snel te leggen.

De stekken voor de laslengte zijn voorberei dus geen overbodige losse wapening. Niet alleen te verwerken i. Montage instructie voor BEC bouwstaalmatten, dit zijn matten met stekken. De laatste stap voor het gieten van de betonnen dek (of plaat, this maar wat ge wilt) was het leggen van de betonnetten. Dit zijn dus metalen netten van 8mm dik, 5m lang en 2m breed. Om een goede stabiliteit te bekomen moesten er lagen van deze netten gelegd worden.


Hoe ging dat in zijn werk. Awel, eerst overal plastiek leggen over het zand. We hebben deze combinatievloer gelegd en dezelfde dag beton gestort.


Een bestaande vloer kan makkelijk vervangen worden door deze getolereerde combinatievloer van beton. Ook kan dan gelijk vloerverwarming worden aangelegd. Vervolgens plastic leggen , daarop beton afstandhouders zodat de netten niet direct op de plastic liggen (en na het gieten van de beton in de beton zitten, en niet onderaan) en daarop de netten.


Netten laten overlappen, en ze met ijzerdraad aan elkaar binden. Betonvloeren De Ronde kan u wapening leveren en aanbrengen voor uw betonvloer en funderingen. Dit kan in verschillende maten worden worden geleverd.


Vervolgens het beton goed nat houden.

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Bij heet en droog weer in combinatie met directe zon is het belangrijk om natte lappen of kranten op het beton te leggen. Het beste is afdekken met landbouwplastic.


Na uur lijkt het beton al hard maar beton heeft pas zijn maximale sterkte na dagen. IJzeren netten over de hele oppervlakte (ook over de kelder). Dit zorgt ervoor dat de vloerplaat één groot geheel word.


Hiervoor kan je speciale blokjes kopen waarop je de netten kan leggen. Stukken stoeptegel wordt ook veel gedaan. Op het forum hier heb ik echter gelezen dat die toch water omhoog kunnen brengen en afstands blokjes zorgen ervoor dat de wapening net iets dieper in het beton komt te liggen en dit de mindere weerstand voor trekbelasting van het beton ten goede komt. Bij het plaatsen van betonnetten moet rekening worden gehouden met de voorgeschreven dekking. Prijs vloerverwarming leggen.


Gemiddeld genomen is het infrezen van vloerverwarming het goedkoopst. Het is raadzaam om de werken te laten uitvoeren door een professional. Momenteel ben ik aan het werk in een kelder waar ik een betonnenvloer in wil gaan storten. Indien een dubbele laag betonnetten , worden er supportliggers tussen de netten geplaatst.


Na het plaatsen van de betonnetten kan het storten van het beton beginnen. Ben je op zoek naar betonnetten ? Wij van Betonstaal bieden betonnetten in alle vormen en maten. We leggen je aanvraag voor aan erkende vakmannen actief in je buurt.


Daarnaast kunnen wij deze ook geheel op maat voor je maken. Je ontvangt vrijblijvend tot offertes, incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts