vrijdag 17 juni 2016

Slome vliegen in huis

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte. Goedkope producten, 1 Effect.


Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Vliegen zijn dus dol op huizen, wat de bestrijding van vliegen lastig maakt! Daarom hierbij de nodige tips voor het bestrijden van vliegen in huis … Waarom komen vliegen in je huis ? Vliegen bestrijden kan lastig zijn, want er komen doorgaans steeds meer vliegen bij. Het betreft een houten huis van bijna 1jaar oud en we wonen in Noord-Zweden. Het zijn zwarte vliegen met een wat bruin kontje, zal ik maar zeggen.


Ze zijn bij de ramen te vinden, vooral bij zonnig weer. Sinds een week of hebben wij ontzettend last van vliegen in huis ! Elke dag meppen we er een stuk of wat doo maar de volgende dag zitten er gewoon keer zo veel. Waar komen die beesten in godsnaam vandaan, moeten die niet allang dood zijn? Het zijn grote dikke zwarte vliegen en verschrikkelijk irritant.


Buiten zijn er zeeer veel vliegen , en de kans dat er een paar door de kier van je raam naar binnen vliegen is zeer reeel. Echter, om dat vervolgens het raam weer terug te vinden blijkt in de praktijk lastig. Klustervliegen in huis of op kantoor kunnen voor veel overlast zorgen.


Veel vliegen zorgen niet alleen voor ergernis, ze kunnen net als kamervliegen en vleesvliegen ook oppervlakten als kopjes, borden, wanden en tafels besmetten met bacteriën die kunnen leiden tot ziektes als salmonella, tubercolose en buikgriep. Heel herkenbaar van deze vliegen is ook dat mensen vaak hele slome vliegen door het huis zien vliegen. Dit zijn dan de klustervliegen die eigenlijk half in slaap zijn en door de temperatuur wat in de war zijn. Ik ga dan als volgt te werk. Een wespennest in huis herkent men aan het zeer doelgerichte af- en aanvliegverkeer van wespen naar een specifieke plek.


Aan het einde van het voorjaar zijn het er nog niet zoveel, maar in de loop van de zomer kunnen duizenden individuen per dag op en neer vliegen. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Vliegen worden aangetrokken door het licht en komen dan vast te zitten op een soort lijmbord of gedood door een elektrische schok. Zet de insectenlamp ongeveer tot meter boven de grond. Plaats de lampen zo dat je ze vanuit de buitenkant van je huis niet kunt zien, want anders lok je juist meer vliegen naar je huis toe.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Gebruik geen vallen met lokstof als de vliegen afkomstig zijn van een veehouderij in de buurt, want anders lok je de vliegen van de veehouderij naar jou toe. Er wordt vaak geadviseerd om alle kieren van je huis dicht te maken, maar dat is praktisch bijna onmogelijk.


Slome vliegen in de herfst zijn meestal aangetast door schimmel. De vliegen kunnen nog door kiertjes van tot millimeter komen. De schimmel dringt binnen in hun lichaam en tast daar de zenuwen aan. Uiteindelijk dringt de schimmel door tot in de hersenen waarna de vlieg sterft.


De vlieg wordt eerst enstig verzwakt waardoor hij zo sloom is en niet meer normaal reageert. Vliegen vinden gemakkelijk hun weg naar binnen door de gaten en kieren in je huis. Vliegen hebben niks in je huis te zoeken als er niks te eten is, of als er geen plek is om eitjes te leggen. Maak je huis regelmatig schoon en leef hygiënisch.


Maar niet zo veel en ook niet van die slome , daar moet je flink je best voor doen om die te pakken te krijgen. Wij hebben ook met enige regelmaat vliegen in huis. Zijn overigens ook geen bromvliegen maar van die kleinere, tot echt hele kleintjes. Wel in verschillende kamers. Ons vermoeden is dat ze van zolder komen.


Deze hebben we nu afgesloten. Wij denken dat er een nest onder de dakpannen zit, omdat we er meerdere keren wespenactiviteit hebben gezien, maar niet altijd. Last van zilvervisjes of papiervisjes? Voor 15:uur bestel morgen in huis ! Er vliegen nu met de dag meer wespen voor mijn ramen, soms met vijf tot tien tegelijk en de hele dag door.


Ik kan door de hoogte niet zien of ze ergens in vliegen. Ze vliegen om de hele breedte van mijn appartement heen dus het lijkt niet of ze naar plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts