dinsdag 28 juni 2016

Tuinhuis met pergola

Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!


Tuinhuis met pergola

Hij staat er echter meer voor de sier en kan dienen als schaduwplekje op warme dagen. Maak in je tuin een plekje voor jouw alleen, waar je tot rust kan komen met een glaasje wijn of een kopje koffie. Verschuil je met een goed boek middenin de natuur onder jouw pergola. De pergola is een constructie met laten en hogen palen, zonder overkapping. Langs de palen groeien vaak allerlei planten.


De pergola zien we vaak terug in de vorm van een tuinhuisje , beursstand of overkapping boven een terras. De constructie van een pergola bestaat uit aluminium koppelingen en een houten of aluminium frame. Afmetingen tuinhuisje met veranda. Multifunctionele overkapping met schuur. Prijzen van een tuinhuis met overkapping.


De prijzen van een tuinhuis met overkapping lopen sterk uiteen. Deze is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit, maar ook van de service die u daarvoor terugkrijgt. De meeste houten tuinhuisjes worden vervaardigd in standaardmaten en worden bij u geleverd als bouwpakket dat u zelf in elkaar moet zetten. Deze kan bestaan uit een of twee beschermingswanden, of u kan kiezen voor een open pergola die enkel op constructiepalen rust. Hoe dan ook: een pergola zorgt voor een uniek buitengevoel!


Wij hebben een ruim aanbod houten pergola ’s met voor ieder wat wils. Soorten houten pergola ’s. Dankzij de overkapping heb je niet enkel schaduw, maar ook bescherming tegen vallende blaadjes, een plotse regenbui en dergelijke meer.


Een pergola geeft extra waarde aan uw tuin. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.


Tuinhuis met plat dak en overkapping. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bekijk het bord tuinhuis en pergola van iwellens op Pinterest. Eigen makelij – Voor ieder wat wils – Jouw eigen stijl Wij bouwen moderne, klassieke of landelijke pergola ’s die voldoen aan jouw smaken en wensen, en die bij de stijl van jouw huis passen. Pergola ’s kunnen ook worden aangebouwd aan jouw huis om bijvoorbeeld je terras te overdekken.


Tuinhuis met pergola

Door deze impregnatie wordt de levensduur van het hout verlengd. Hierdoor zal je pergola jarenlang meegaan zodat je ten volle kan genieten van jouw tuin. Een houten pergola geeft meerwaarde aan uw tuin.


Met een houten pergola geeft u een enorme meerwaarde aan uw tuin. Zeker wanneer u kiest voor een pergola op maat van Van de Munckhof. Onze houten pergola ’s zijn leverbaar in een heleboel afmetingen en uitvoeringen en zijn zelfs te verkrijgen met een plat dak. Een tuinhuis met eiken balken is een sier in je tuin. Met een blokhut mét overkapping geniet je het hele jaar door van je tuin.


Tuinhuis met pergola

Alles is mogelijk met een tuinhuis met overkapping. Onze tuinhuizen met veranda zijn gemaakt van het beste hout dat u jarenlang plezier oplevert. Het hout is beschikbaar in diverse formaten en afwerkingen. U kunt er voor kiezen om een standaard tuinhuis met veranda model te kiezen, maar u kunt ook een volledige blokhut op maat laten maken.


Een blokhut is meer dan zomaar een hok op zichzelf. U kan uw huisje ook uitbouwen met een extra gereedschapshok, overkapping voor houtopslag of met een veranda. Met een veranda krijgt uw blokhut de looks van een echte chalet!


Tuinhuis met pergola

Lees rustig onder uw terrasoverkapping of pergola een boek, verricht nog wat bureauwerk of geniet gewoon van uw tuin. U krijgt direct een bevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts