maandag 27 juni 2016

Zand waterbak

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs.

Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Bekijk meer ideeën over Zand , Activiteiten en. Een bak met water en een bak met zand , dat wordt een speelfeestje!


De centimeter hoge kunststoffen Zand - en Watertafel met Hengel staat op poten. De tafel is 55xcentimeter en heeft bakken en een hengel op de hoek van de waterbak. Bekijk het bord ontdek- zand-waterbak van sandravanhuet op Pinterest. Zand- waterbak zon van het merk Huismerk - Top1Toys is beschikbaar bij Top1Toys voor de prijs van €39.


Zeer praktische steigerhouten zandbak op poten met uitneembare waterbak. Afmeting 60x110x40cm ( lxbxh) met afneembare deksel met afmeting 85x120cm ( lxb).

Het gedeelte waar zand in moet is voorzien van worteldoek. Grote zand - en waterbak in de vorm van een zandloper, zodat je er met een rolstoel onder kan rijden en naar beide kanten makkelijk bij het zand of water kan. Twee aparte bakken zijn van elkaar gescheiden met een verhoging in het midden zodat er met verschillende materialen gespeeld kan worden. Zand - en watertafel met deksel - Inclusief strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Onze zand - en watertafel brengt gegarandeerd urenlang plezier voor kinderen van alle leeftijden!


Ruime keuze tuinartikelen online. Het grootste online winkelcentrum. Een zeer praktische zand-waterbak op een aluminium onderstel. Eenvoudig op te zetten en even eenvoudig weer op te bergen. De bak kan ook gewoon op de grond gebruikt worden als zandbak of waterbak.


Geen ingewikkeld gedoe, en geen wielen nodig, want je kunt het allemaal heel eenvoudig optillen. EXIT Aksent Zand -,Water- en Picknicktafel (bankjes) Prachtige picknicktafel met bankjes en geïntegreerde bakken waar de kinderen heerlijk met zand en water kunnen spelen! Deze EXIT Zand - en Watertafel is een multi-functionele picknicktafel.


Onder het afneembare tafelblad zit een heuse zandbak. Leuke zand - en of waterbak kids hebben er met plezier mee gespeeld. Wordt nu toch echt te klein.


Klein laagje water erin met het m. Deze zijn uitneembaar zodat deze na het spelen ook schoongemaakt kunnen worden. Een ander voordeel van de EXIT Aksent zandbak is dat hij na afloop afgesloten kan worden door middel van een deksel.

Hierdoor blijft het zand droog en schoon. De hoeveelheid zand die in de bak gaat zonder middenschot en waterbakken is ca. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts