maandag 6 juni 2016

Heatstrip 3200

Hoge kwaliteit heatstrips online. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Terrasverwarming voor in jouw tuin. Kies uit producten vanaf € 599.


Een HEATSTRIP is een elektrische bijverwarming die zowel binnen als buiten (bij voorkeur onder overkappingen) gebruikt kan worden.

De HEATSTRIP onderscheidt zich door haar moderne uiterlijk. Donkerstraler terrasverwarmers van alle topmerken, altijd gratis bezorgd. Deze HEATSTRIP heeft door de platte vormgeving slechts weinig ruimte nodig en kan een terras binnen minuten aangenaam verwarmen. Wilt u advies over uw situatie, of weet u niet waar de heater(s) optimaal kunt positioneren? Zoek je de meest effectieve en stijlvolle oplossing voor het verwarmen van je terras?


Heatstrip is een modern, strak model. Hij is ontworpen om buiten te gebruiken, maar is ook in een binnenruimte toe te passen. Direct gemonteerd in mijn buitenkeuken en snel heerlijk warm zonder rood licht zoals bij de meeste andere elektrische- en gasheaters.

Hij verwarmt het oppervlak razendsnel en dankzij het stijlvolle design is het een plaatje aan de muur. Eenvoudig te installeren, bij ons zo geregeld dat hij kan aangezet worden via een binnenschakelaar. Oogt mooi en strak, staat nooit in de weg en is zeer veilig.


Indien gekozen voor de juiste capaciteit, wordt de ruimte zeer goed verwarmd. De heatstrip werd snel geleverd door Coolblue. En daarom een subtiele manier om het terras het hele jaar door te verwarmen.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kunnen de Heat Strips desgewenst bevestigd worden onder parasols, zonneschermen en tegen muren. Zoekt u de hoogste kwaliteit, tegen de beste prijs? Dan bent u bij Life Comfort op het juiste adres! ELEKTRISCHE INFRAROOD TERRASVERWARMING Ziet u zichzelf al zitten in de veranda op een koude winterdag of late zomeravond? Dit model kun je aan het plafond hangen van jouw overkapping of veranda.


Hierdoor kun je ervoor kiezen dit model het gehele jaar te. Zuinig in energieverbruik en prima prestaties. Montage onder een overkapping is raadzaam om warmteverlies te voorkomen. Behuizing van hoogwaardig. Zijn behuizing is opgebouwd uit een solide aluminium profiel wat de body een stevig, modern en ook luxe uitstraling geeft.


Deze infraroodstraler heeft als positieve eigenschap dat de warmte zeer gelijkmatig over de lamellen verdeeld word.

It is silent, safe, and very easy to use. Visit your local store for the widest range of outdoor living products. De donkerstraler is geschikt om een bepaalde plek in de ruimte te verwarmen. Geniet van een warme plek in de tuin Kwaliteit terrashaarden Alle bekende merken Deskundig advies Alles op eigen voorraad beschikbaar! Thermofilm has over years of experience when it comes to manufacturing stylish, innovative and energy efficient products.


Our range of heaters are designed for use within residential, commercial and institutional markets, both in Australia and around the world.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts