donderdag 23 juni 2016

Betontrap maken

Ontdek hier alles over betontrappen. Bij de plaatsing van een betontrap kan je kiezen uit een préfab betontrap of een ter plaatse gestorte betontrap. Er bestaan tal van soorten betontrappen, in elke vorm en stijl. Denk maar aan de moderne betonnen trap, de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap, de gepolierde.


Betontrap combineren met een betonvloer.

Om je interieur één strak geheel te maken kan je een betonvloer laten gieten die net dezelfde kleur heeft als je trap. Zo maakt je trap een deel uit van de architectuur en zal je woning er nog imposanter uitzien. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Binnenkort wil ik een betonnen trap gieten buiten in de tuin. Nu zie ik dat je hiervoor een bekisting moet maken met betonijzer.

De bekisting is van boven open en alleen de onderkant, zijkant en de optredes moeten gemaakt worden.

Voor het uitrekenen van speciale vorm of draaitrap kan je best raad vragen aan een specialist. Voor een eenvoudig rechte trap is dit niet zo complex. Meestal gaat de aannemer hier voldoende ervaring hebben om je bij te staan of het voor je uit te voeren. Naast buitenkeukens en keukenbladen van beton, bieden we designtafels, bloembakken. Een prefab betontrap wordt op voorhand helemaal klaargemaakt alvorens hij in jouw woning of zaak geplaatst wordt.


Een betontrap is heel brandveilig en is beschikbaar in verschillende kleuren. Naast de ter plaatse gegoten betontrap bestaat de préfab betontrap. Boek uw Hotel in Marken online. Aan de hand van een studie en uitvoeringsplan, wordt de betontrap perfect gegoten. Makkelijk, snel en veilig boeken!


Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Reserveer online, laagste prijzen. Het is geen enkel probleem om uw traptreden het hele jaar door bloot te stellen aan alle weersomstandigheden, want beton is hier prima tegen bestand en krijgt er alleen maar een natuurlijkere look van. Daarnaast hoeft u zich in tegenstelling tot hout geen zorgen te maken over de duurzaamheid. Dit betekent dat alle betonnen producten die nodig zijn voor de inrichting van een trappenhuis tot het specialisme behoren. Aan het hoofd staat Kenny Damen, een man met meer dan jaar ervaring in de bouwsector.


In mijn opzicht lijkt me dat redelijk eenvoudig (behalve de bocht dan) om hiervoor een bekisting te maken : - aan de onderkant een houten plank om de boel op te houden - aan de bovenkant een keper per trede Ik heb reeds dergelijke constructies gezien op foto dagboeken van diverse bouws. Alleen heb ik zelf de kennis niet om het zelf te gaan doen. Deze film laat goed zien hoe zelfverdichtend beton in de mal vloeit zonder te ontmengen. Het gebruik van zelfverdichtend beton (ZVB) leidt tot hoogwaardige. Een trap in beton is vuurbestendig, maakt bijna geen contactgeluid en is bovendien heel onderhoudsvriendelijk.


Een gepolierde trap hoeft geen verdere afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleurpigmenten. Deze worden ter plaatse op de werf gemaakt en afgewerkt. Wij maken naar uw wensen en plannen betonnen trappen, muren, balken en kolommen. Wij realiseren uw trap naar uw persoonlijke behoefte. De kwartdraai kan zowel linksom of rechtsom draaien en kan boven, in het midden, of onderaan geplaatst worden.


Ook dit model kan tussen muren, tegen een enkele muur of als alleenstaande trap geplaatst worden. Een kwartdraai betontrap is duurder dan een recht model, omdat de specialist een bocht in de bekisting moet maken. Gepolierde betontrap zonder leuning.


In vergelijking met een houten trap krijgt een betonnen trap niet te maken met vlekken door water of andere drank. Beton is sterk en slijt niet zo snel. Ook is hij vuurbestendig en eenvoudig schoon te maken.


Daarnaast zijn er meerdere kleursoorten mogelijk en kun je de trap naar jouw wens laten maken. De designspecialisten van Your Concrete Design maken met een betonbekisting op maat alle soorten trappen, van een open trappenhal of een trappenhal met bochten tot een smalle of brede trappenhal of bordes. Betesco produceert elke trap, zelfs indien deze niet past in onze standaard bekistingssystemen.


Na oplevering kunnen onze trappen afgewerkt worden met bijv. We zitten graag met u samen om elk ontwerp te realiseren door middel van een bekisting op maat. Alle vormen van betontrappen zijn mogelijk: – Rechte trappen – Draaitrappen – Bordestrappen, … Door de groeiende vraag naar bekistingswerken heeft RW Construct zich ook gespecialiseerd in deze tak.


Betonnen aanrechtblad maken ter plaatse gestort door Koak Design, DIY Concrete countertop Koak Design. Unsubscribe from Koak Design?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts