donderdag 30 juni 2016

Eigen huis en tuin

Ervaar het verschil met NuBuiten! Huizen met korting tot. Eigen Huis en Tuin is een RTL-Programma over klussen en tuinieren. Thomas Verhoef is de klusser van en programma en Tom Groot de tuinman.


De drie gaan als vanouds het hele land door om kijkers thuis de helpende hand te bieden in hun huis of tuin.

Onderstaand een selectie van de tuinen die Lodewijk en Tom hebben gemaakt. Thomas mag zijn eigen werkplek inrichten en Tom gaat aan de sla. This feature is not available right now. In de biografie Verwoesting door passie schrijft hij over het heftige dubbelleven dat hij had.


Hier gaan Thomas, Lodewijk, Quinty en de bewoners en hun vrienden klusjes die alsmaar blijven liggen opknappen. Dit varieert van een lamp ophangen tot een boekenkast maken. In het 21ste seizoen gaan de klussers on tour.

Er gaan eerst gesprekken aan vooraf. Hoe zit het toch met die inrichting uit die. Wie heeft er wel eens een woon-metamorfose gehad? Bestel het originele cadeau voor iedereen die van wonen, interieur, design en tuinieren houdt. Ga voor nieuwe meubels, trendy woonaccessoires, praktisch klusmateriaal of fleurige planten.


Dat is ook logisch”, zegt Thijs de Haan, directeur van Rob Verlinden Exclusieve Tuinen B. In zijn nieuwe programma, Robs grote tuinverbouwing, verrast Verlinden mensen met een volledig verbouwde tuin. Ze zijn opgegeven door partner, familie of. Een tuincentrum voor al jouw groen- en sfeerwensen voor huis , tuin en dier.


Met een frisse wind willen wij jou verrassen met een vernieuwd assortiment en veel gezelligheid. Tom is in Wijk bij Duurstede om de tuin van Roy en Lisanne af te maken. De tuin is omgetoverd tot een echte familietuin met knusse plekjes en een stoere boomhut. Afleveringen Bekijk alles. Met steeds wisselende presentatrices hield dit doe-het-zelfprogramma stand tot heden.


Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Van verrassende zelfmaakideeën tot handige verbouwtips en van styling-inspiratie tot bijzondere binnenkijkers. Thomas en Evelyn gaan deze week richting Veenendaal, waar Agnes en Lambert met hun drie kinderen wonen. Met deze hulp maak je van je huis een thuis!


Toen zij het huis kochten was er al dertig jaar niks meer aan het huis gedaan. Wil je door ons gebeld worden? Hier kies je zelf een datum en tijdstip. Afhankelijk van je vraag word je teruggebeld door een juridisch, financieel of bouwkundig specialist.


Het programma bestaat al jaar en is het meest bekende klus-programma van Nederlan” vertelt Chris van Bruggen van Secu. Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Zoek je inspiratie of hulp bij het maken?


Hartelijk welkom op voordemakers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts