donderdag 23 juni 2016

Bedpanspoeler

De bedpanspoeler en de keuken moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Mede daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het inrichten van een totale keuken (RVS), inclusief bedpanspoeler. Wilt u dat wij met u meedenken over de inrinchting van de keuken en de plaatsing van de bedpanspoeler ? Neem dan contact met ons op. Kwalitatief hoogwaardige bedpanspoeler voor uw ondersteek, urinaal of toiletemmer.


TopLine- bedpanspoeler Krachtige techniek voor meer hygiëne in werkruimtes voor verplegend personeel In de zorg tellen veiligheid en arbeidsbescherming.

De verpulveraar is een innovatief en kostenbesparend alternatief voor de bedpanspoeler. Goedkoper in aanschaf en een lager energie- en waterverbruik! Als optie is het mogelijk om de machine uit te voeren voor het gebruik met huisstoom. De processen worden bestuurd met behulp van een micro-processor besturing, voorzien van een display en een UTP-netwerkaansluiting.


De besturing heeft een eigen (instelbaar) ip-adres. De Steelco bedpanspoeler serie stelt al jaren de norm op het gebied van hygiëne en schoonmaak. Zij behandelt en desinfec-teert diverse attributen zoals ondersteek, urinaal en po emmer.

Met Steelco zijn zowel de verpleging als de patiënt verzekerd van optimale hygiëne! Hij is compact in grootte en dankzij de montage aan de muur geeft deze bedpanspoeler ook meer ruimte op de vloer – voor nog meer hygiëne rondom het apparaat. Als snelheid en plaatsbesparing bij het installeren van een bedpanspoelmachine belangrijk zijn, is TopLine de ideale uitkomst.


Ken bedpanspoeler BWD 733. Vraag vrijblijvend advies aan. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord! Een bedpanspoeler draagt er aan bij dat een infectie via ondersteken, urinaals of toiletemmers vrijwel uitgesloten wordt.


De Euromat Basic Combinette is een combinatie van de Euromat Basic bedpanspoeler met daarboven een gootsteen. De gebruikte materialen worden volledig gedesinfecteerd en grondig gereinig waarbij de richtlijnen voor hygiëne en veiligheid in acht worden genomen. Gedurende de gehele cyclus is de bedpanspoeler vergrendeld.


Door de plaatsing van de gootsteen boven de bedpanspoeler neemt het geheel niet meer ruimte in dan de breedte van de Euromat Basic. Programma onderbreking indien de cyclus niet verloopt volgens de ingestelde parameters. In dat geval blijft de spoeler vergrendeld en verschijnt er een melding op het display.


Hygiëne-expert Conny Moons van Zorg voor Beter legt uit. Compacte bedpanspoeler speciaal voor kleine ruimtes. Goede hygiëne in compact formaat, dat is het bedpanspoelapparaat TOPIC als los apparaat.

Het is snel te installeren en is tevreden met de kleinste ruimte. De BWD 7is een uniek doorgeefmodel. Simpelweg neerzetten, aansluiten en gebruiken! Deze bedpanspoeler is de ideale oplossing bij modernisering en vernieuwing.


Luchtsnuiver en terugslagklep geïntegreerd. HYGIÉNA handdouche met standaard bediening, metdemonteerbare en gebogen (65°) kop. Bedpanspoeler met stopkraan met keramisch binnenwerk. Witte muurhouder en schroef. Tilcentrum bedpanspoeler bij Harting-Bank.


Zuid-Holland altijd onberispelijk drinkwater uit de kraan krijgen. Wij adviseren minimaal in de koud- en warmwaterleiding een afsluiter en een atmosferische onderbreking te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts