vrijdag 10 juni 2016

Blokhut niklas

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! De Tuindeco blokhut Niklas is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een mm wanddikte. Uitgevoerd met een dubbele deur met glas en ramen welke geopend kunnen worden.


De deuren en ramen hebben vaste roedes. De overkapping kan zowel links als rechts opgebouwd worden. Daarnaast is hij door zijn dubbele deuren, zijn ramen en door zijn zowel open als dicht gedeelte ook zeer geschikt als recreatie tuinhuis!


Wij willen je het liefst geheel ontzorgen. Als je voorafgaand een vraagje voor ons hebt of advies op maat wilt ontvangen, dan horen we dat natuurlijk graag. Geniet zo optimaal van het buitenleven!


Kies voor de prachtige tuinhuis van Tuindeco om heerlijk van het buitenleven te genieten. Voor het gemak wordt de blokhut GRATIS bij u thuisbezorgd! Met een wanddikte van 28mm is blokhut Niklas een solide tuinhuis met overkapping waar u het hele seizoen kunt genieten. Wanneer u blokhut Niklas op de juiste manier behandelt, heeft u jarenlang plezier van dit tuinhuis met overkapping in uw tuin.


Hoe bouw ik blokhut Niklas op? U kunt de blokhut laten impregneren, dat betekent dat uw blokhut wordt voorbehandeld en door een beschermingslaag wordt beschermt tegen vocht en schimmel. Uw blokhut of tuinhuis Tuindeco Niklas vooraf op kleur laten spuiten Tuindeco blokhutten en tuinhuizen kunnen vooraf in elke gewenste kleur gespoten worden (standaard laag binnenkant, lagen buitenkant, dakplanken worden standaard niet mee gespoten i.v.m het ademen van het hout onder de dakbedekking). Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van de blokhut te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. De blokhut dient behandeld te worden met een beits. Wij gebruiken blikken van 5L en voor iedere blokhut is berekend hoeveel blikken u nodig heeft.


Een luxueuze blokhut met een grote overkapping voor een terrasje. Het onbehandelde vurenhout is gemakkelijk over te schilderen met verf of beits voor een goede aansluiting bij de rest van uw tuin. Bestel hier blokhut type Niklas van Tuindeco tegen de scherpste prijs.


Vraag naar onze aanbieding via onze webshop. Wij zullen u dan van uitgebreid advies voorzien over de blokhut die bij uw wensen en budget past. Een blokhut koopt u eenvoudig online in onze webshop.


U kiest eerst de gewenste blokhut uit ons ruime aanbod van meer dan 1blokhutten. Deze voegt u via de productpagina toe aan uw winkelwagen. Blokhutten kopen bij Onlinetuinhout.


Goedkoop en snel geleverd. Als u de blokhut niet vaak gebruikt of u geen vochtdicht membraan hebt, bevelen wij u van harte aan om ons ventilatierooster te plaatsen om condensvorming tegen te gaan. Behandeling van uw blokhut.


In ons klimaat wordt het hout blootgesteld aan zeer diverse weersomstandigheden. Ontdek handige montage tips in deze Doe het Zelf video over een tuinhuisje plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts