woensdag 15 juni 2016

Fiets reparatie leiden

Fiets reparatie leiden

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bekijk ons aanbod Fietsen. Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Leiden online.


Fiets langs de kastelen en bloemenvelden of van Leiden naar de kust of het plassengebied. Fietsliefhebbers hoeven zich hier niet te vervelen. Leiden heeft ook veel bewoners die hier tijdelijks zijn, voor hun werk, studie etc. Fietsen , scooters en brommers in Leiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 8. Breng uw fiets naar de fietsenmaker!


Bij sommige fietsenmakers kunt u een leenfiets krijgen gedurende de reparatie. HB Tweewielers is een fiets -en scooterspeciaalzaak in hartje Leiden waarbij kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De winkel word gerund door Eric Helfensteyn, waar hij u met veel ervaring alles over fietsen , brommers en scooters kan vertellen en adviseren.


EasyFiets maakt uitsluitend gebruik van gerecyclede fietsen voor de lease. Dit zijn fietsen die door gemeenten, woningcorporaties en particulieren worden weggegooid. Wij nemen deze fietsen over en knappen ze weer op.


En jij krijgt een perfect werkende fiets voor een goede prijs. DE fietsen winkel aan de Mors weg te Leiden. Uitgebreid service pakket bij aankoop nieuwe fiets. Als dealer van onder andere Batavus, Gazelle, Sparta, Spiked en Sensa kunt u bij Oldenburger Fietsspecialist ook terecht voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets. Vaak zal u dan met de fiets moeten slepen naar een dichtstbijzijnde fietsenmaker en bij een fietsenmaker duurt het vaak langer dan een dag dat u weer uw fiets kan ophalen.


Wij van de De Fietsenwacht komen bij u langs met onze mobiele servicebus om uw fiets , binnen de kortste keren, snel en vakkundig te repareren. Mocht het voorkomen dat je Swapfiets wordt gestolen, dan zorgen wij ervoor dat je snel een nieuwe fiets krijgt. Ook doen we samen aangifte van diefstal. Daarnaast betaal je €4- eigen risico als je een Original abonnement hebt en €6- eigen risico met een Deluxe abonnement, mits je fiets goed op slot stond.


Dit geldt voor reparaties van de reparatiekaart, die je hieronder kunt downloaden. In sommige gevallen kun je zelfs wachten terwijl de reparatie uit wordt gevoerd. Reserveer online, laagste prijzen.


Fiets reparatie leiden

Kaasmarkt Rijwielen is een all-round fietsenwinkel in Leiden waar u gebruikte en nieuwe kwaliteitsfietsen kunt kopen. Ons nieuwe fietsen assortiment bestaat uit veel verschillende merken. Onze elektrische fietsen zijn volledig gereviseerd en zijn in een goede conditie.


U kunt dus per direct gebruik maken van uw e-bike! Bij Budget Bike vindt u tweedehands fietsen afgesteld door de vakman. Met de fiets rijdt je gemakkelijk langs de grachten en naar alle bezienswaardigheden. Een echte glibber (Leidenaar) kan niet zonder zijn of haar fiets. Of het nu voor woon- of werkverkeer is, de fiets is het ideale vervoersmiddel in de Sleutelstad.


Gelukkig koop je gemakkelijk en snel een nieuwe fiets bij Fietsenwinkel. In onze fietsenwinkel aan de klokpoort in Leiden kunt u terecht voor fietsen , reparatie aan uw fiets , regenkleding, helmen (voor kinderen en volwassenen), onderdelen. De garantie is niet overdraagbaar en vervalt als de fiets overgaat naar een volgende eigenaar. Kosten voor montage zijn voor rekening van de eigenaar. Je factuur is tevens je garantiebewijs.


Rossum Tweewielers is de fietsenwinkel van Leiden Leiderdorp en omgeving. Reparaties, Onderdelen, Accessoires, Verkoop Nieuw en Tweedehands. Vind de beste selectie fiets reparatie leiden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fiets reparatie leiden voor de dutch luidspreker markt bij.


Is de fiets duurder, dan wordt de meerprijs niet in de vergoeding meegenomen. U mag eveneens bij de aankoop van uw fiets een 3-jarige diefstal- of allriskverzekering laten vergoeden. Daarnaast mag u jaarlijks een vast bedrag van maximaal € 8- declareren voor onderhou reparatie en accessoires van uw fiets.


Soms wegen de reparatie kosten niet op tegen de waarde van de fiets. Indien dit bij uw fiets aan de orde is, zullen wij met u overleggen. Mocht de fiets niet gerepareerd worden, rekent u alleen de onderzoekskosten af.


Fiets reparatie leiden

Indien u besluit om bij ons een andere fiets aan te schaffen, vervallen de onderzoekskosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts