dinsdag 1 november 2016

Aanboorzadel

VDL pp aanboorzadels voor het maken van een aftakkingen in een bestaande drukleiding. Groot assortiment leidingsystemen. Goedkoop en snelle montage. Een aantal daarvan kunt u online vinden.


Deze aanboorzadels zijn geschikt voor montage op pvc drukbuis en tyleenslang.

Met een aanboorzadel kunt u op eenvoudige wijze aftakkingen maken in de buis zonder dat u de buis hoeft door te zagen. Voordeel Doordat de verbinding niet gelijmd hoeft te worden, is deze na montage gelijk klaar voor. Vandaag voor uur bestel morgen in huis. Een borgpen zorgt voor een sluitende vergrendeling.


Spuitgegoten klem aanboorzadel van PP, met een RVS versterkingsring en een EPDM afdichting. Het aanboorzadel is voorzien van een gas cilindrische binnendraad en daardoor uitermate geschikt voor het creëren van bijvoorbeeld een meetpunt.

Met een VDL PP aanboorzadel kunt u op eenvoudige en snelle wijze aftakkingen maken in bestaande druk leidingen. Doordat het zadel om de buis geklemd wordt, is deze geschikt voor verschillende kunststof leidingmaterialen. Verder winkelen Naar kassa en afrekenen. U boort een gat in de buis, plaatst het aanboorzadel rond het gat en zet deze vast met de bijgeleverd bouten en moeren.


Het systeem bestaat uit twee symmetrische helften die eenvoudig om de buis heen in elkaar schuiven. Aanboorzadel gemaakt van polypropyleen. Uitgevoerd met bouten en moeren. Geïnteresseerd in onze producten?


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Een efficiënte manier voor montage van buizen, hulpstukken en leidingen. De leiding hoeft niet eerst van druk af.


Voor aftakkingen op een HDPE leidingen kan er prima gebruik worden gemaakt van een aanboorzadel. Onafhankelijke beoordelingen Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerde webwinkel. Het zadel wordt door middel van een elektrolas op de polyetheen buis vast gelast.

Daarna wordt er met de geïntegreerde boor de dienst leiding aangeboord. PVC-A is zeer geschikt voor toepassing in ondergrondse lage druk gasdistributienetten. Het Gastec Qa-keurmerk garandeert de hoge kwaliteit van dit systeem. Heeft u een vraag over een van onze producten. De aansluiting heeft een diameter van ½ inch binnendraad.


Dit blauwe aanboorzadel is geschikt voor buizen met een diameter van mm. Deze binnendraad is versterkt met een verstevigingsring. De afdichting is gemaakt van epdm. De montage van het zadel op de buizen gebeurt snel en veilig, wat het werk van de installateur vergemakkelijkt.


Het innovatieve systeem met scharnier dat dit aanboorzadel kenmerkt, beperkt de installatietijd aanzienlijk. Neem contact op met één van onze. Past om de buis, klemverbinding. De koppelingen worden gebruikt voor een snelle, eenvoudige en permanente reparatie voor gecorrodeerde of beschadigde water- en gasleidingen. Benodigde gatzagen staan vermeld in het hoofdstuk gereedschappen.


RVS aanboorzadel met boutconstructie De KZ aanboorzadels zijn bij uitstek geschikt om aansluitingen te maken op onder druk staande gietijzeren, stalen of asbestcementleidingen met bijv. T-stukken, afsluitingen, fittingen etc. Van roestvast stalen RVS 3kwaliteit met een gewafeld profiel voor een netwerk van afdichtingen. Inclusief gegalvaniseerde bouten, moeren en ringen.


Boor simpelweg een gat in de PVC buis, plaats het aanboorzadel rondom de buis en zet deze vast met de bijgeleverd bouten en moeren. De aftakking is voorzien van binnendraad. Klik op de productregel voor meer informatie, of bestel gelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts