maandag 5 december 2016

Geranium prijs

Geranium (ooievaarsbek) kopen bij Directplant. Zo bent u verzekerd van gezonde planten. Wij verkopen een zeer groot assortiment tuingeraniums. Hij is weer helemaal terug in allerlei vrolijke, bonte, zachte en felle kleuren.


Met zijn grote, ronde tot bloemschermen zijn het echte eyecatchers op je terras. Ze staan graag midden in de zon, bijvoorbeeld in potten en bakken op je terras of balkon.

Alle geranium hebben in het algemeen graag een paar uur volle zon per dag en verder halfschaduw. De plant vermeerdert makkelijk en vormt een dicht bladerdek waardoor onkruid nauwelijks kans krijgt. Deze vaste plant is winterhard. Er zijn wintergroene en bladverliezende soorten. Bekijk het ruime assortiment en maak uw keuze.


De hangende geraniums zijn, indien voorradig, tijdens het seizoen wel verkrijgbaar in ons plantencentrum. Bij iedere plant in deze categorie vindt u terug wanneer u de plant doorgaans kunt vinden op ons plantencentrum. Het kan zijn dat de kleur en prijs afwijkt van ons actuele aanbod in de winkel.


Pelargoniums, in de volksmond ook wel geraniums genoem zijn zeer geliefde balkonplanten.

Als je geranium gele bladeren krijgt, dan geef je hem waarschijnlijk te veel water. Regelmatig de verwelkte bloemen verwijderen zorgt voor nog meer bloei. Ik ben wel geïnteresseerd in deze geranium. Wat is beter, nu planten of pas volgend jaar, begin voorjaar? Ik wil graag dat ze begin juni mooi bloeien i. Niet alleen aanbiedingen worden weergegeven maar ook standaard productvergelijking behoort tot de mogelijkheden.


Het komt voor dat een product bij een supermarkt in de aanbieding is, maar dat de normale prijs van een andere supermarkt toch lager ligt. Als u op zoek bent naar een bloeiende bodembedekker dan zit u goed. Een aantal vaste plant geraniums leent zich prima voor gebruik als bodembedekker. We zullen contact met je opnemen en de prijs eventueel aanpassen, als blijkt dat we boven de normale prijs zitten.


Zeer gekend vanwege zijn uitbundige zeer lange bloei. Ze groeit breed uit en is ook geschikt als bodembedekker. Uit onze collectie bollen. Indien u meer bestelt, bestelt u in een veelvoud van stuks.


Van het merk JUB, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bollen. U bestelt een prachtige Narcissus. De naam is afgeleid van het Griekse géranos (γέρανος), wat kraanvogel betekent.


De kleur kan wat afwijken ten opzichte van van de foto.

Van het merk Warentuin Mix, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Zijde. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Een geranium wordt ook wel ooievaarsbek genoemd. Je kunt haar het beste in de zon of de halfschaduw plaatsen en ze geeft de voorkeur aan een humusrijke bodem.


Let op dat je de plant op tijd water geeft, zeker bij een plekje in de zon. Bestudeer onderstaande lijst eens, er staan zoveel goede soorten op. Dat begint al met de kleine polvormende G. Het is een erg dankbare plant die relatief onderhoudsarm is. Wacht dus niet langer en bestel de Ooievaarsbek vandaag nog in onze webwinkel.


Je kunt de geranium zowel in de zon als in de (half)schaduw plaatsen. Ze geeft de voorkeur aan een humus- en voedselrijke bodem die ietwat vochtig blijft en waarvan de grond goed doorlatend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts