donderdag 15 december 2016

Exclusieve tuinhuisjes

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? De grootste collectie tuinhuisjes hier!


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Als u bij ons tussen de nieuwe exclusieve tuinhuizen gaat kijken en kiezen, dan wilt u bij een exclusieve keuze natuurlijk ook van maatwerk kunnen genieten.

Tuinhuisjes tegen de laagste prijzen. Wij hebben alles in huis om onze artikelen te voorzien van maatwerk, waarbij u uiteraard ook van de beste service kunt genieten. Dan is ons assortiment met exclusieve inspiratie tuinhuizen, zeker wat voor u. Een exclusief tuinhuis zorgt voor een toegevoegde waarde van uw tuin.


Buitenleven, genieten van de ruimte om u heen, alle seizoenen van het jaar door en geheel in stijl! Van strakke, exclusieve tuinhuizen tot traditionele luxe blokhutten. Wij vinden het leuk als u zelf ook mee helpt, zo wordt het echt uw eigen tuinhuis!


Luxe tuinhuis of exclusieve tuinhuisjes die passen bij uw smaak en stijl.

We zijn trots om samen met onze klanten iedere keer weer creatieve en verrassende tuinhuizen op te leveren. Wanneer u bij ons een tuinhuisje besteld dan bent u er zeker van dat u echte top klasse krijgt. En niet alleen dat, u krijgt ook nog eens een tuinhuis dat exclusief is wanneer daar uw voorkeur naar uitgaat. Exclusieve tuinhuisjes van top klasse. En dat is niet voor niets.


Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht. Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling. Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. Alles wordt met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is. Authentiek bouwen, passend in een landelijke omgeving met gevoel voor stijlvol.


Altijd een Showroom in de Buurt. Houten tuinhuisjes met overkapping, exclusieve tuinhuizen met louvredak of een tuinhuisje bouwen als tuinkantoor of buitenkeuken. Wanneer u besluit een houten tuinhuisje op maat te bouwen, is het raadzaam om bij uw gemeente te informeren of een tuinhuis bouw vergunning noodzakelijk is.


Prins tuinhuisjes is al ruim jaar de specialist voor exclusieve maatwerk western red ceder tuinhuisjes en prieeltjes. Duizend mensen gingen u voor! Wij geloven in producten waar mensen blij en gelukkig van worden.

Houdt u niet van schuren en verven en vindt u een blokhut lelijk? Dan kunnen wij u helpen om te genieten van uw tuin. Van Mierlo Tuinen is een modern en ervaren ontwerpbureau.


Uw tuin is bij ons in goede handen. We zullen u op creatieve wijze verrassen op een manier die echt bij u past. Ben u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die kwaliteit levert tegen een uitstekende prijs? Een carport is het hele jaar door een ideaal onderkomen voor uw auto! Zo staat de auto droog in de lente, koel in de zomer, beschut in de herfst en ijsvrij in de winter!


U kunt het houden bij een vrij eenvoudige carport, geheel in hout uitgevoerd. Onze tuinhuisjes vindt u zowel in onze Outdoor Living Mall als in onze webshop. Na bestelling leveren wij de tuinhuizen met grote zorg af en indien gewenst bouwen wij hem voor u op. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Wij staan u graag te woord. Kastaan is het Brabantse woord voor kastanjeboom. Wij hebben ruime ervaring in het maken van poorten, overkappingen, meubels en meer voor buitenleven en landschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts