donderdag 22 december 2016

Muis ultrasoon geluid

Specialistisch advies nodig? Ontdek ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


U loopt een risico dat muizen doof worden.

Verder kan een buurman die beter als gemiddeld gehoor heeft wel klagen. Ook honden en katten van buren kunnen gek worden van deze geluiden , en dan moet je het apparaat uit doen wegens ongeoorloofde overlast van geluiden. Dit is vastgelegd is de APV van vrijwel elke gemeente. De insecten en muizenverjager 2is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen , spitsmuizen en insecten.


De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact. Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen. U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten.


Muizen verjagen met geluid.

Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn. Ultrasoon geluid tegen muizen. Tot slot kun je ultrasoon geluid gebruiken om muizen buiten de deur te houden. Dit doe je door middel van een apparaatje dat dit geluid verspreidt.


Het geluid is over het algemeen niet hoorbaar voor mensen, maar des te aanwezig voor muizen. Dankzij ultrasoon geluid kunnen muizen en ratten makkelijk verjaagd worden. Benieuwd hoe je je huis kunt beschermen tegen muizen en ratten? Hebt u muizen in huis en wilt u ze bestrijden met een muizenval, muizengif, muizenkorrels?


Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid ? Of wilt u ze vangen om ze terug in de natuur te zetten, ver van uw huis? Er zijn veel producten tegen muizen op de markt. Ik had last van muizen op mijn kot, maar op de dag dat ik het gebruikte heb ik ze kunnen verjagen zonder de muizen te moeten doden. Sinds dan geen last meer van hen gehad en kan ik op mijn gemak slapen zonder wakker te blijven door hun geknabbel en getrappel. Om een muis daar diervriendelijk naar buiten te jagen zijn er een aantal mogelijkheden voor.


Het ultrasone geluidsgebied begint vanaf ongeveer 20. Hz) en loopt tot 8miljoen hertz (8MHz). Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten, op voorraad.

Deze geluiden beginnen bij zo’n KHz en kunnen oplopen tot 8MHz. Bij MHZ stopt de gehoordrempel van de mens. Diervriendelijke verjager tegen muizen en ratten met dubbele werking.


Enerzijds maakt dit apparaat gebruik van ultrasoon geluid dat variërende frequenties uitzend voor het verjagen en weghouden van zowel ratten als muizen. Door de variatie in frequentie worden de muizen en ratten het geluid niet gewoon en blijven ze de omgeving mijden. Hoe werkt ultrasoon geluid. De zeer hoge frequentie geluiden met een sterke intensiteit beïnvloeden de communicatie van de muis en daardoor kunnen ze mogelijke aanvallers niet horen.


De vraag is dan wel: waarheen? En moet je dan in alle ruimtes een apparaat plaatsen als je geen enkele muis meer wilt tegenkomen? Je bent bang dat je er ineens op zult staan, en bovendien zijn het vieze beesten, ze poepen ze overal waardoor je huis kan gaan stinken. Genoeg reden om er dus van af te willen!


Kun je muizen met ultrasoon geluid bestrijden? We kennen allemaal de traditionele muizenval. Dit is echter verleden tijd met deze elektronische muizenverjager. De muizenverdrijver werkt met behulp van ultrasoon geluid.


Een muis heeft echter een veel lagere gehoordrempel als het gaat om hogere geluidsfrequenties, waardoor deze wel het ultrasone geluid kan opvangen. Dit geluid ligt buiten het gehoorbereik van de mens. Effectief muizen bestrijden kan op verschillende manieren.


De keuze zit hem in de praktijk in het dood maken van de muis of het grondig verstoren van de leefsituatie. Dit laatste is bijvoorbeeld mogelijk met elektronische middelen zoals het uitstoten van ultrasoon geluid , dat alleen door dierenoren kan worden waargenomen. Reden genoeg om ze weg te willen hebben! De bekendste manier om muizen weg te krijgen, is met een muizenval.


Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts