vrijdag 16 december 2016

Takkenschaar

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 150.


Door de takkenschaar ook goed schoon te maken houd je deze in perfecte conditie en heb je er extra lang plezier van.

Takkenscharen online kopen. Selecteer jouw favoriete takkenschaar uit de uitgebreide voorraad snoeimaterialen. Dan is een takkenschaar erg handig. Door de grotere bek en lange handgrepen kun je met meer kracht dikkere takken doorknippen. Of ze nu boven je hoofd zitten of vlak bij de gron de takkenschaar zorgt voor extra snoeigemak.


Wil je een takkenschaar kopen? Bekend zijn de Gardena takkenschaar en de WOLF-Garten takkenschaar , maar er zijn meer merken.

Let op het gewicht en of het een telescopische takkenschaar is of niet. Voor het snoeien van heel dikke takken koop je beter een takkenzaag (ook wel boomzaag of boomschaar genaamd). Ontdek ons assortiment robuuste, handige en uiterst lichte takkenscharen, met jaar garantie. Voor elke klus de beste takkenschaar ! Pak het goed aan als jij je tuin wilt snoeien! Zeker als het dikkere takken zijn, of wanneer je meer de hoogte in moet.


Een takkenschaar is dan het tuingereedschap voor jou. Want hiermee kun jij makkelijk de dikke takken snoeien. Deze takkenschaar is geschikt voor het snoeien van dikke takken met bladeren tot een doorsnede van 34mm. Geen onnodig kracht zetten met een te kleine of te botte snoeischaar.


Wolf heeft eenvoudig en praktisch vormgegeven aluminium takkenscharen van zeer hoge kwaliteit die geschikt zijn voor een dikte tot wel mm! Voor zowel jong als zacht hout is een takkenschaar Wolf met papegaaienbek praktisch. Deze GAMMA voorbijsnijdende takkenschaar is geschikt voor het snoeien van dode, dikke takken tot een doorsnede van 42mm. De messen hebben een tefloncoating wat het snijden en schoonmaken van de messen makkelijk maakt. De aluminium armen zijn tevens uitgerust met anti-slip handvaten voor een betere grip.


Bij klein snoeiwerk kun je denken aan planten, bloemen en jonge bomen.

Hiervoor gebruik je een kleine snoeischaar of takkenschaar. Deze snoeischaren liggen stevig in de hand. Bovendien ga je hiermee heel precies te werk.


Met dit tuingereedschap knip je dus exact de juiste takken weg. Dan kun je een telescopische takkenschaar. Door de langere, vaak telescopisch verstelbare, armen kan meer kracht overgebracht worden op de speciaal gevormde messen van de schaar.


Dit type schaar kan worden uitgebreid met lange handvatten om takken in bomen te snoeien. In het uitgebreide assortiment vind je het ideale tuingereedschap, passend bij jouw budget. Met het juiste snoeimateriaal is het immers een stuk makkelijk om je tuin op orde te maken. Van plan om een takkenschaar aan te schaffen? Het is dan belangrijk om op een aantal dingen te letten.


De grootste collectie takkenscharen hier! Koop je takkenschaar online bij Alternate en start morgen het tuinonderhoud! Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien.


Op zoek naar een takkenschaar voor het knippen van dikke takken en twijgen in de tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts