maandag 26 december 2016

Steigerhouten statafel maken

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Korting op veel producten! Bekijk de actuele aanbiedingen. Ontdek onze uitgebreide webshop. Vind Karwei bouwmarkt in de buurt.


De laatste statafels trends.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Steigerhout heeft een tolerantie. Dat wil zeggen dat er maatverschil zit in de breedte van de planken. Hieronder volgen de stappen voor deze klus. En wil je dat doen door een statafel te maken ? Dan raad ik je persoonlijk aan om een statafel van steigerhout te maken ! Want een steigerhout statafel ziet er veel mooier uit dan de ‘traditionele’ statafels van bijvoorbeeld eiken- of kersenhout.


Een mooie statafel van steigerhout krijgt veel meer aandacht dan statafels van andere houtsoorten.

Helaas zit er ook vaak een flink prijskaartje op dit op maat gemaakte meubilair. Maar waarom veel geld uitgeven als je het ook zelf kan maken ? Als je een beetje handig bent dan is deze DIY voor een statafel op jouw lijf geschreven! Een steigerhouten statafel is een prachtige uitbreiding voor uw tuin of terras.


Een statafel bespaart ruimte ten opzichte van andere meubels en is perfect voor feesten en partijen. Als u een beetje handig bent, is het redelijk eenvoudig om zelf een statafel van steigerhout te maken. In deze klustip leggen wij in zes stappen uit hoe u uw eigen. Het bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd hout, schroeven en een duidelijke bouwtekening. Grote en robuuste steigerhouten statafel.


Gemaakt van gebruikt steigerhout. Dit unieke model bartafel is extra stevig doordat de poten in een hoek gemonteerd zijn. Volledig geschuur gebruikt en gelakt steigerhout. De tafel wordt in stuk geleverd en kan dus direct worden gebruikt. De bijbehorende steigerhouten barkrukken maken het helemaal af.


Stappenplan steigerhouten biertafel maken. Wij hebben speciaal voor jou een duidelijk stappenplan uitgewerkt om zelf een biertafel van steigerhout te kunnen maken. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe je te werk moet gaan.


Ook zit er een overzicht bij met een boodschappenlijst waarop de benodigde onderdelen voor je op een rijtje zijn gezet.

U kunt hiervoor oud steigerhout gebruiken, maar nieuwe planken zijn meestal sterker. Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken.


Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. In een handomdraai bij u geleverd. Koop nu statafels voor uw huis. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Alle tafels van steigerhout worden geleverd als doe het zelf bouwpakket.


Een pakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout (wat is steigerhout ), soms ook geschaafd vuren voor kruispoottafelframes, en industriële tafels. De tafels worden compleet geleverd met bouwtekening en schroeven, zo kunt u direct aan de slag. Zoals we al eerder hebben geschreven in dit artikel is het niet moeilijk om zelf een steigerhouten statafel te maken. Zelf een steigerhouten statafel maken.


Toch zijn er enkele dingen waar jij rekening mee moet houden als jij zelf een statafel van steigerhout wil gaan maken. Ook kunt u er voor kiezen om uw avonden nog gezelliger of warmer te maken door gebruik van onze Inbouwaccessoires zo als een inbouwbrander met glasombouw (optioneel) en wij zorgen ervoor dat er dan gelijk een sparing aanwezig is voor uw gekozen inbouwaccessoires. Omschrijving Deze steigerhouten tafel heeft een strak en tijdloos ontwerp. Het hout is 1 verantwoord verkregen. Statafel blokpoot 120x80cm steigerhout beton grijs.


Alle meubelen maken we ook op maat dus je kan ons ook uitdagen met jouw eigen idee. Wil je zelf meubels maken van steigerhout ? Tuinmeubelen, grasmaaiers. Loungebanken van steigerhout met een recht model of als hoekbank, eenvoudige tuinbankjes en royale loungebanken, alle bouwtekeningen hiervoor zijn gratis.


Decoratie van steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts