maandag 26 december 2016

Okselgeur voorkomen

En dat geldt al helemaal als het overmatig transpireren ook nog een zweetgeur veroorzaakt. Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt proberen om okselzweet te voorkomen en tegen te gaan. In dit artikel vind je de beste tips tegen zweten en een zweetgeur op een rijtje. Ik heb normaal gesproken een echt sterke okselgeur , maar kom nu door de dag zonder luchtje en dat bij de warme temperaturen van dit moment!


Ik ben erg blij eindelijk van de parabeen- en aluminiumhoudende Deodorants af te zijn. Bij een vieze okselgeur ontstaat een stinkende geur onder de oksels. Enkele tips voorkomen deze slechte geur onder de oksel, veroorzaakt door bacteriën.


Voorkomen van een vieze oksel Je kunt zelf enkele maatregelen nemen om een vieze okselgeur te voorkomen. Gezonde leefstijl en voeding: Eet gezond en gevarieerd. In de Schijf van Vijf vind je alleen producten die gezond voor je zijn.


Kies elke dag genoeg uit elk vak en varieer. Geen (of matig) alcohol drinken. Hoe okselgeur voorkomen en oksels verzorgen Deel dit artikel Na het sporten, tijdens een hittegolf, of die nieuwe t-shirt die een zweet-generator bleek te zijn – dit zijn slechts enkele situaties die stinkende oksels kunnen veroorzaken. Okselgeur voorkomen door oksels schoon te maken.


Op zich is zweet puur vocht en stinkt het niet van zichzelf. Maar na een tijdje ontstaan er bacteriën die de penetrante zweetgeur onder je oksels veroorzaken. Door je oksels tweemaal daags schoon te maken met ph neutrale bodylotion zonder zeep. Onderzoek wijst uit dat als je overgewicht of obesitas hebt, of als je gewoon ongezond eet, dat je lichaam het zwaarder te verduren heeft.


Hierdoor wordt bewegen moeilijker, en ga je makkelijker zweten. Hierdoor trek je weer meer bacteriën aan die okselgeur tot gevolg hebben. Hoewel zweet dé geur schijnt te zijn waarvan vrouwen opgewonden raken, is je eigen zweetgeur tijdens een drukke dag walgelijker dan wat ook.


Maar als je góéde bacteriën van iemand kunt overnemen, geldt dat dus ook andersom. Het overkwam in elk geval de bio-ingenieur himself nadat hij een nacht met een niet zo fris ruikend meisje had doorgebracht en de dag erna onaangenaam werd verrast door een indringende geur onder zijn oksels. Zweetlucht oksels Oma weet raadt Zweetgeur oksels die stinken naar uien, je zal het maar hebben dat iedereen je nakijkt en roept hey je stinkt een uur in de wind met.


Stinkende oksels zijn niet steeds het gevolg van een slechte hygiëne. Vaak heeft het namelijk te maken met de klieren of met hormonale factoren. Bekijk onze pagina voor meer informatie over het voorkomen van okselgeur. Sage helpt overmatig zweten te voorkomen door zich direct te richten op de overactieve zweetklieren in je oksels. Hoewel salie echter gunstig is voor het voorkomen van okseldarm, duurt het maar tijdelijk.


Daarom moet het herhaaldelijk worden toegepast. Voor okseldarmbehandeling moet je eerst salie thee bereiden en daarna een watje erin laten weken. De penetrante geur ontstaat door inwerking van bacteriën op het zweet. De bacterieflora op de huid is voor ieder mens uniek en is medebepalend voor de mate van zweetgeur.


De okselgeur is niet alleen een prettig of onprettig luchtje, het zou ook wel eens een vorm van communicatie kunnen zijn. Op praten over masturberen rust vaak nog een taboe. Wie niet regelmatig sex heeft met een partner, is bij wijze van spreken op doktersvoorschrift gedwongen om de hand aan zichzelf te slaan. Regelmatige vernieuwing van het mannelijke zaad kan – met de nadruk op ‘kan’ – prostaatkanker voorkomen.


Hoe te voorkomen : Je kunt niet ineens stoppen met het gebruiken van medicijnen als je deze echt nodig hebt. Heb je wel het idee dat dit de oorzaak is en heb je er last van, dan kun je advies vragen aan je huisarts. Volgens deze en andere boeken zou kanker mits enkele simpele ingrepen voorkomen kunnen worden.


Maak u echter geen illusies: 1 zekerheid dat deze dodelijke ziekte kan worden voorkomen , zal niemand u kunnen geven. Hoe kan ik kanker voorkomen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts