dinsdag 27 december 2016

Holle wandelementen

Holle wandelementen

Verken Hol vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel wandelementen online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!


Holle wandelementen

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Het holle wandsysteem van OLBECON is een gewapende dubbele wan die wordt toegepast in de stapelbouw, utiliteitsbouw, als kelderwand of als alternatief voor traditionele bekisting bij kleine bouwwerken. Het OLBECON gewapende holle wandsysteem bestaat uit twee gewapende betonschillen die met elkaar verbonden zijn door tralieliggers. Doorgaans is alle constructief benodigde wandwapeningen opgenomen.


Na volledige montage wordt de holle ruimte volgestort met beton. De zichtzijden van de elementen zijn glad (kistzijde) en direct geschikt voor eventuele eindafwerking. Beide delen van het holle wandelement wordt in een stalen kist gefabriceerd en is daarmee perfect glad en maatvast. Ook de montage van de holle wand is eenvoudig. Holle wanden montage handleiding.


Doordat elk element individueel op maat wordt vervaardig is het holle wandelement voor vrijwel alle bouwwerken een ideale techniek. Door te werken met de holle wanden van Atlas kunt u heel wat tijd besparen. De plaatsing verloopt immers zeer eenvoudig en snel. U kunt de holle wanden met behulp van hijskranen onmiddellijk van de vrachtwagen op de werf monteren. Met een drietal personen kunnen op die manier ongeveer wandelementen per uur geplaatst worden.


De wanden worden van de vrachtwagen gelost, gekeerd en gemonteerd. De dikte van de totale wanden varieert afhankelijk van de eisen van 2tot 5mm. De holle wandelementen levert Beston standaard tot een lengte van 9. Doordat ieder element op maat wordt gemaakt, zijn alle mogelijke toepassingen denkbaar. Bij verkorte tralieliggers aan het uiteinde van de holle wandenelementen( bijv. bij een uitsparing voor een voegstrook) en bij horizontale levering moet de spouw van de holle wandelementen in ieder geval voor het rechttrekken over de volledige lengte horizontaal worden opgespied.


Holle wandelementen

Bereikbaarheid van de bouwplaats. Olbecon levert naast elementen met een afwerking van glad beton, ook elementen met een afwerking met baksteenmotief en gewassen grind. Om de warmte isolatie te verhogen, kunnen de panelen worden voorzien van een isolatiekern (PS, PU, PIR of RESOL). Hogere stortsnelheid geeft een verhoogd risico op vervorming of breuk ( spatten ) van de elementen.


Maatvoering en wijzigingen voorbehouden Uniek palletsysteem Wij werken met een uniek palletsysteeDoor de fabriek worden de holle wandelementen op een vooraf door u aangegeven bouwvolgorde staande op sledes geplaatst. Voegen worden hierdoor tot een minimum beperkt waardoor deze methode vaak wordt toegepast bij kelders e. De tralieliggers zorgen er voor dat het beton van de holle wand tijdens het vullen van de holle ruimte de stortdruk opneemt. De wandelementen worden op de bouwplaats volgens een montage overzicht gemonteerd en afgeschoord en daarna met beton volgestort.


Ook in de bouw is tijd een hoogst kostbare schat. U kunt de wanden met behulp van hijskranen onmiddellijk van de vrachtwagen op de werf monteren. De juiste afmetingen en afwerking van de wandpanelen worden vastgelegd in functie van het project en de specifieke toepassing. De diktes van de wandelementen variëren van tot cm.


De maximale afmeting van de standaardpanelen bedraagt m lengte en m hoogte. Zo snel kan het gaan, wanneer Vetra levert en met truck-kraan en montageteam de Vetra holle wandelementen op uw bouwlocatie samenvoegt. Voor muren met normale hoogte volstaan enkele schoren om de dubbele wanden tijdens de mon-tage op hun plaats te houden.


Holle wandelementen

De holle ruimte tussen de wanden wordt daarna met beton volgestort. Het resultaat is een solide constructie, een monoliete wand met gladde buitenzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts