maandag 26 december 2016

Gietijzeren balkonhek

Het verschil tussen een smeedijzeren balkonhek en een gietijzeren balkonhek komt tot uiting in de sterkte, gewicht, mate van details en de prijs. Zoals de naam al doet vermoeden wordt een gietijzeren balkon gegoten in een mal en een smeedijzeren balkonhek gesmeed met hamer en aambeeld. Franse gietijzeren balkonhek.


Mooi koppel oude gietijzeren palen voor ondersteuning binnen of buitenshuis ze zijn 3mhoog, voet van 3 buisdiam 1 kop van 3. Gietijzeren balkonhek Product nr.

Print of deel via social media.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een prijsindicatie voor uw hekwerk! Historische Exclusieve hekwerken smeedijzer bouwmaterialen, antieke oude poorten en smeedijzeren hekwerken. Antieke smeedijzeren poort. Anresto restaureert en plaatst.


Wilt u een mooi hekwerk voor tuin of balkon?

De afmetingen zijn 1x 8cm. Is hét adres voor antiek hekwerk.

De werktekening ontvangt u per mail, zodat u de maten zelf kunt controleren. Wij hebben de mooiste collectie. Het hekwerk is zowel verzinkt als verzinkt en gecoat in een RAL kleur naar keuze leverbaar. Het spreekt voor zich dat ons oude hekwerk over eersteklas hang- en sluitwerk beschikt, passend bij de uitstraling van het hekwerk. Mammoet heeft een ruim assortiment aan oude hekwerken.


Een gietijzeren ornament voor een balkonhekwerk. Dit product is blank gestraald en is geschikt voor elk balkon. Smeedijzeren hekken zijn hekwerken met een klassieke uitstraling en afwerking. Een mooi smeedijzeren hekwerk geeft uw aanzicht meerwaarde, zorgt voor veiligheid en. Een smeedijzeren hek, poort of balkonhek maken we letterlijk en figuurlijk passend bij uw huis en wens, voor huizen met een landelijke of monumentale uitstraling is siersmeedwerk op de klassieke wijze waarschijnlijk het meest passen bij modernere architectuur is juist modernere smeedwerk meer voor de hand liggend.


Zeker bij een balkonhek is het belangrijk dat er geen roest ontstaat, omdat dit er ook voor zorgt dat het balkon minder veilig is. Er zijn diverse metaalsoorten die gebruikt worden om hekken van te maken. Al onze hoogwaardige gietijzeren producten worden gegoten volgens de modernste technologieën, bewerkt met de hand volgens oeroud vakmanschap, en afgewerkt met een vleugje Bulgaarse Magie! Bijvoorbeeld een stalen hek en een ijzeren hek, maar ook een smeedijzeren hek, gietijzeren hek en een RVS hek. Voor een kwaliteits – hekwerk groot of klein moet u bij PMS Hekwerken zijn.


Neem contact op voor een offerte. Bekijk hier de prijzen van alle balkonhekwerken. Wil je een balustrade aan je balkon en wil je de kosten weten van de verschillende soorten balustrades?

Voor om uw achtertuin of voor de omheining van uw bedrijfspand. Klik hier voor de soorten en prijzen. Een ijzeren hekwerk is voor ieder terrein geschikt. Ons frans balkonhek type Ais een stijlvol hekwerk.


Aan de bovenzijde is het hek voorzien van een dubbele bovenligger met daartussen ronde ringen (cirkels). De ringen hebben een diameter van 1mm en geven het franse balkonhekwerk een stijlvolle uitstraling. Deze pin is ontdekt door Nymphadora Tonks.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen vindt u diverse soorten antieke gietijzeren en koperen hekwerken en poorten in verschillende motieven. Voor ons actuele aanbod raden wij u aan naar onze winkel in Den Haag te komen. We can paint your gate for an extra fee with one of the colors shown in our color sample pictures.


Your item will last generations. Customize products with up to. Balkonhek , tuinhek of tuinafscheiding. Sierhekken hebben diverse doeleinden waarvoor ze gebruikt kunnen worden.


Met een breed scala aan mogelijkheden kunnen wij. Denk aan een balkonhek , tuinhek of tuinafscheiding. Bij een balkon wordt altijd een afscheiding geplaatst, waarbij u kunt kiezen voor sierhekken als balkonhek.


Op deze manier krijgt uw balkon een mooie en authentieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een smeedijzeren balkonhek , of zelfs voor een balkonhek van kunststof. Wij adviseren om een balkonhek altijd te laten plaatsen door een erkend hekwerken professional uit Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts