vrijdag 30 december 2016

Brennenstuhl haspel

Brennenstuhl haspel

Veel producten tegen mooie prijzen! Bekijk onze op=op uitverkoop. Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Brennenstuhl haspel tot goedkoper. Tot ons portfolio behoren naast onze klassieke producten, zoals kabeltrommels, verlengsnoeren en stekkerblokken, ook lampen en spots, ledzaklampen en oplossingen op het gebied van Home Automation.


Brennenstuhl haspel

Cookies helpen ons bij het aanbieden van onze services. Door onze services te gebruiken, verklaart u zich ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Deze ultra compacte haspel is voorzien van een overhittingsbeveiliging en heeft een verlengsnoer van meter.


De behuizing is gemaakt van breukvast kunststof en dankzij het lichte ontwerp kun je de haspel gemakkelijk verplaatsen. Robuuste kunststof behuizing. De haspel is voorzien van een handvat, hierdoor is het dragen van de haspel zeer comfortabel.


Brennenstuhl haspel

Haspel uit breukvast kunststof op. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


De haspel is geschikt voor 2- 2V en biedt een maximale stroomsterkte van ampère. Om oververhitting en overspanning te voorkomen heeft de kabelhaspel een controlelamp. De stroomkabel is van het type H05VV-F 3G1. De thermische beveiliging schakelt de.


Dankzij de praktische stekkerdoos met contactdozen is het mogelijk om kabels op de haspel aan te sluiten. Met deze kabelhaspel van meter bent u mobiel en voorziet u elektronische apparaten van stroom, waar u ook bent. Het bereik van de meter lange Bremaxxkabel is niet alleen groot, ook is deze kabel uv- en oliebestendig.


De haspel met 25meter lange kabel - met een diameter van 5mm - is handig in gebruik, ook buiten. De blauwe haspel met Bremaxx kwaliteit heeft stopcontacten die zijn afgesloten met zelfsluitende deksels. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. De haspel is beschermd tegen vocht, vuil en stof en heeft zelfsluitende kleppen over de CEE stopcontacten. De kabel kan bovendien eenvoudig uitgerold worden dankzij de.


Brennenstuhl haspel

Hij is voorzien van een stevig, verzinkt frame en een comfortabel handvat. Het is een blauwe haspel die gemaakt is van speciaal breekvast plastic. Een haspel bestaat uit een rol waar de lengte omheen gerold zit en een aantal stopcontacten. Bescherming van de fase, nul en beschermende aarding.


In de stopcontacten steek je de stekkers van de apparaten die je wilt gebruiken. Vervolgens rol je de stroomkabel uit tot de lengte die je nodig hebt en steek je deze in het vaste stopcontact in de muur. Dan heb je een flexibel snoer nodig, die tot meerdere lengtes meegeeft. Ook dan is een haspel een prima oplossing.


Ze komen in duurzame materialen, zoals PVC en neopreen. Niet alleen de haspel zelf is een echt werkpaar ook de Bremaxx-kabel is een klasse hoger dan. Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels!


Het metaal van het frame is roestvrij en gaat jarenlang mee. Coolblue: alles voor een glimlach. Verder vinden we het ook bijzonder handig dat de haspel soepel rond zijn as draait, ook vanop een zekere afstand kun je nog gemakkelijk een stukje kabel afrollen, zonder dat de haspel dus mee beweegt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts