donderdag 22 december 2016

Terrasoverkapping kleine tuin

Terrasoverkappingen branche. Wilt u een nieuwe terrasoverkapping? Wij realiseren uw droom terrasoverkapping! Zelfbouw Douglas Overkapping.


Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping , bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u.

Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.


Dat is wat onze klant wilde met zijn relatief kleine tuin. De keuze voor een douglas houten terrasoverkapping was snel gemaakt. Veranda - terrasoverkapping , gemaakt van aluminium.


Geeft sfeer in de tuin , modern of klassiek model.

Beschermt uw tuinmeubelen tegen weersinvloeden en u kunt langer buiten zitten. Als opties: verlichting, een spie, glazen zijwan zonnedoeken of schuifwand. Met een terrasoverkapping of een veranda is het terras beschut tegen weer en win waardoor je veel vaker en langer heerlijk buiten kan genieten. Tuinmeubelen staan alle seizoenen droog en beschut, zodat ze mooi blijven en veel langer meegaan. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker losse overkappingen in de tuin.


Eigenlijk is de terrasoverkapping op zich helemaal niet zo groot, maar doordat de glazen deuren van het huis helemaal open kunnen heb je zelfs met zo’n kleine overkapping meteen het idee dat je huis een stuk groter is. Deze foto bewijst dat een terrasoverkapping een geweldige overgang kan vormen tussen je huis en je tuin. Een terrasoverkapping kan tegen een muur worden aangebouwd of het kan op zichzelf in de tuin staan.


Met een platoflex kant-en-klare muur kun je bijvoorbeeld een mooie dichte moderne uitstraling geven. Je geniet nog meer van een terrasoverkapping wanneer er een tuinhaard of terrasverwarmer aanwezig is zodat u er heerlijk warm bij zit. U ontvangt uw tuin afdak dan als compleet bouwpakket. Maak hierbij gebruik van de praktische montagehandleiding om stap voor stap het installatieproces te doorlopen. Heeft u vragen over uw terrasoverkapping met betrekking tot de montage, garantie of levering?


Neem eens een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke houten overkapping met een piramide dak? Weer of geen weer, met een gezellige terrasoverkapping kan je de visite altijd ook in de tuin ontvangen.


Kleine tuin met terrasoverkapping Geldrop.

Zo kunt u met een terrasoverkapping nog heerlijk genieten van lange avonden in de tuin waar u normaal al naar binnen zou moeten vanwege de optrekkende kou. Hoveniersbedrijf Ed Bijker maakt elke overkapping voor het terras op maat. Elke tuin is immers anders. Het maakt niet uit of u een grote of kleine tuin hebt.


Een kleine tuin ontwerpen vraagt om slim en creatief gebruik van de ruimte. De professionals tonen de fijne kneepjes van het vak. Ontdek tips, trends en inspiratie voor het ontwerpen van een kleine tuin. Een vaste terrasoverkapping is een joy in alle seizoenen. Altijd lekker beschut, in de schaduw, uit de win.


Of je nu een tuin op het zuiden hebt en je wilt een beetje schaduw creëren, of je wilt ook bij een kleine regenbui buiten kunnen zitten, met een terrasoverkapping maak je je terras wat beter toegankelijk. Niet alleen vind je bij ons verschillende soorten en maten overkappingen en zonweringen, we hebben ook heel veel verschillende stijlen voor je. Zo kun je jouw droge plekje in de tuin precies zo maken, zoals jij dat mooi vindt.


En natuurlijk de sfeer kiezen die bij de stijl van jouw tuin past. Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven.


Bepaal waar je een terrasoverkapping wilt bouwen. Wil je een afdak die je kunt bevestigen aan het huis of liever een robuuste, losstaande overkapping? Meet de plek waar straks de overkapping moet komen op.


Zo kun je eenvoudig een bouwpakket kiezen met afmetingen die passen bij jouw tuin of terras. Omdat dit product in zijn standaard maatvoeringen leverbaar is kunnen wij u deze direct van uit onze voorraad leveren. De Fonteyn terrasoverkapping Comfort is voorzien van gepoedercoat aluminium, dit zorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts