woensdag 14 december 2016

Chloortabletten 5 kg

Interline Mini tabs gr chloortabletten desinfectie middel voor zwembadwater. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Zoek informatie over Finecomb. Continue toevoeging van chloor , Hoge chloorconcentratie, onmiddellijk effect , Inhoud: tabletten van 2gram , Enkel voor privé zwembaden. Chloortabletten Tabs kg.


Voeg toe aan verlanglijst. Zet op verlanglijst In winkelwagen. Pool Power chloortabletten grams kg. Met chloor desinfecteer je het water in je zwemba spa of hottub.


Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het zwembadchloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater. Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor.


Chloortabletten 5 kg

Starline chloortabletten grams kg. Je plaatst ze doorgaans in een dispenser of skimmer. Het voordeel van langzaam oplossende chloortabletten is dat de tabletten over een langere periode gedoseerd chloor afgeeft. Deze chloortabletten zorgen ervoor dat bacteriën en algen geen kans krijgen in uw zwembadwater. Het water blijft fris en helder.


Deze zullen dan een constante chloorafgifte produceren. HTH Sticks chloortabletten 3grams kg. Nooit mengen met andere (zwembad) chemicaliën.


Chloortabletten 5 kg

Uitsluitend gebruiken in combinatie met een chloordrijver. Interline chloortabletten gram is bestemd om zwemwater vrij te houden van bacteriën, algen en andere micro-organismen. Langzaam oplossende chloortabletten voor desinfectie van zwemwater (te gebruiken in een chloordrijver). HTH chloortabletten grams kg. De chloortabletten lossen langzaam op en zijn geschikt voor hard en zacht water.


Melpool chloortabletten grams kg. Deze tabletten lossen langzaam op. Verder kan het chloor worden verspreid met een chloordrijver. Long tabletten worden gebruikt als continue dosering van uw zwembad. Organische chloortabletten.


Het is belangrijk dat u de juiste dosering toepast. Dit voorkomt pijn aan uw ogen en verkleurde zwemkleding. U dient het zwembadwater te onderhouden en vrij te houden van bacteriën en vuil. Ze lossen heel langzaam op en zijn perfect voor het reguliere onderhoud van uw zwembad. Deze zwembad chloortabletten worden in de skimmer of chloordrijver geplaatst.


Een 20grams chloortablet lost langzaam op als het in contact komt met het water en geeft geleidelijk chloor af. Hierdoor ben je verzekerd van water dat continue behandeld wordt met chloor. Verpakt in een veilig afsluitbare emmer van 5kg. Het chloor is gestabiliseerd zodat het een langdurige werking heeft. Aan de hand van deze chloortabletten kan je het zwembad ontsmetten en vrij maken van algen en bacteriën.


Chloortabletten 5 kg

Onzuiverheden in het water worden dankzij deze chloortabletten vermeden. De Willy Naessens chloortabletten zijn enkel geschikt voor privé zwembaden. De zwembad chloortabletten in onze webshop zijn van hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts