woensdag 28 december 2016

Filtoclear 6000

Filtoclear 6000

Bestel je Oase Filtoclear drukfilter online. Met laagste prijsgarantie! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime keuze tuinartikelen online. Het behandelde water loopt door de fijne.


Filtoclear 6000

Deze blauwe en rode filtermousses bieden voldoende ruimte voor de aangroei van essentiële bacterien en het opvangen van zwevende vuildeeltjes. Een vijver is al lang niet meer een. Deze UV lamp maakt groen water (veroorzaakt door zweefalgen) cristal helder. Levertijd circa 2-werkdagen. Easy Clean technology:Rotary dial on Clean Turning the rotary dial activates the cleaning function.


Then move the cleaning lever up and down to squeeze out. Hierdoor wordt de reiniging van het filter supereenvoudig. Alle tuinartikelen shop je online. De FiltoClear is een echt multitalent. De beste keuze tegen lage prijzen!


Filtoclear 6000

Door de optimale combinatie van de energie-efficiënte filterpomp Aquamax Eco en de drukfilter Filtoclear met geïntegreerd UVC is helder vijverwater altijd vanzelfsprekend! Dat is dus reinigen zonder dat je handen vuil worden! Advies op maat van experts.


Vandaag bestel morgen in huis! Eenvoudig weg te werken omdat ze uitstekend ingegraven kunnen worden. Standaard voorzien van krachtige uv-lamp en ingebouwd reinigingsmechanisme.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Het UV-C desinfecteert het water van de vijver en zorgt voor een heldere en schone vijver. Zie ook (Pagina 2)Hieronder kunt u het juiste onderdeel in uw winkelwagen. Groot aanbod tuinartikelen online!


Geschikt voor vijvers tot m³. Combinatie van mechanisch-biologische reiniging en effectieve UVC-techniek. Inclusief OASE helderwater garantie.


Filtoclear 6000

Ideaal voor het voeden van hoger gelegen beeklopen en architectonische bassins. Deel uw product ervaring en plaats een review. OASE filtermousses worden uitsluitend vervaardigd voor gebruik in vijverwater dat geschikt is voor vissen.


Daarom komen ze meer als voldoende tegemoet aan de speciale eisen. Zeer strenge kwaliteitscontroles en specificaties zorgen voor constante en hoogwaardige verwerking van de filtermousses. Compleet met UVC en diverse mechanische filters. Door behoudt van de constante pompdruk over de gehele filter bij uitstek geschikt voor het verpompen van water naar een hoger gelegen beekloop. Door deze set inclusief vijverpomp te bestellen krijg je een leuke korting en ook nog 1ml BioKick gratis!


Heeft u last van verontreinigd water in uw vijver en maakt u liever niet uw handen vuil tijdens het schoonmaken van een filter? De OASE- FiltoClear combineert innovatieve filtertechniek met een effectieve UVC-zuivering en beschikt daarnaast over de unieke en gebruikersvriendelijke easy-clean-technologie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts