maandag 26 december 2016

Barbecue boot

Meer weten over een boottocht? Neem via deze link contact op. Verwarmde en overdekte boot. Laarzen gemakkelijk online shoppen. Ontdek nu je look bij CA! Boot barbecues tegen lage prijzen. Bestel hier barbecues online.


Wij maken voor u een passende, culinaire rondvaart door Utrecht op de BBQ boot. Varend geniet u samen van het grillen en roosteren van het vlees- en vis menu op de barbecue boot. Samen barbecueën en varen in Utrecht is toch echt een heel andere belevenis dan in uw eigen achtertuin! Kies voor het starterspakket.


Genoeg ruimte dus voor het hele gezin en je vrienden of familie. De Kleine BBQ-boten zijn geschikt voor personen. De kleine boot mag je zelf besturen hier zit geen schipper bij. Waarom is de BBQ boot zo goed? Varen, een vleesje roosteren op de barbecue en genieten van je gezelschap.


Barbecue boot

Daarom organiseren we graag een barbecue over de Rotterdamse wateren. Een goed smeulende barbecue , een lekker biertje en plezier met elkaar. Boek nu of vraag een offerte op van de BBQ Boot als onderdeel van jullie dagje weg! De barbecue boot is absoluut een andere beleving dan de barbecue in uw achtertuin.


U stapt aan boord en wordt welkom geheten door onze schipper. De barbecue staat aan en u bent vrij om te beginnen met bakken. Beleef de sensatie van een barbecue , lunch en lounge op het water met je familie, vrienden, collega's en eigenlijk iedereen die het mee wil maken.


Barbecue boot

Barbecue boot op een sloep in Utrecht. Goede barbecue Investeer in een goede barbecue die tegen een stootje kan. Zorg dat deze goed te bevestigen is aan de reling of dat hij zwaar en stabiel genoeg is zodat de barbecue niet omvalt.


Het is ook handig als de bbq wat compacter is want op een boot heb je niet altijd evenveel ruimte. Je kunt ook kiezen voor een bbq met een deksel die. Een BBQ boot in Amsterdam boek u snel en voordelig bij Rederij Mokum. BBQ-en op de Amsterdamse grachten hoeft niet duur te zijn. Aan boord van de schepen van Rederij Mokum kunt u met een klein gezelschap heerlijk barbecuen.


Barbecue boot

Boek bij ons een barbecue boot en u kunt genieten van fijne vleesgerechten en een goed gevulde Hollandse bar. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Scapino heeft een groot aanbod topmerken voor een verrassend lage prijs!


Bent u opzoek naar een unieke locatie om te barbecuen samen met famillie, vrienden, kennissen of collega’s? Wat dacht u van barbecuen midden op het Brielsche meer of aangemeerd aan één van de vele eilandjes die het Brielsche meer rijk is. We heten u van harte welkom op de website van Verhuurcentrum Brielle Ons verhuurcentrum is gelegen in het historische centrum van Brielle ook. Maak kennis met de BBQ-boot Dordrecht , een mooie en ruime sloep. Nu te boeken voor een rondvaart op de wateren van Dordrecht.


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! De mooiste vergezichten op de grens van Brabant en Gelderland op uw eigen BBQ- boot ? Dat is genieten op het water! We ontvangen u met een heerlijk aperitief naar keuze. Na ongeveer uur varen, zetten we de barbecue aan.


Aan het roer staat één van de initiatiefnemers, een jonge generatie echte Bosschenaren, die je rondvaart langs de Bossche stadsmuren, over de Dommel, de Aa, Zuid-Willemsvaart, de Dieze en de Ertveldplas. Terwijl de boot geruisloos door het water glijdt, sist het vlees op de barbecue en gaan de gekoelde drankjes rond. Een geweldige tocht op een luxe sloep of terrasboot met een BBQ aan boord.


Tijdens deze rondvaart bereid de kok het lekkerste stukje vlees of vis voor u. De boot kost €per persoon inclusief barbecue pakket en brandstof. Aandrijving is door een 5pk takt buitenboordmotor. De minimale leeftijd is jaar.


Een vaarbewijs heb je niet nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts